Májusi újdonságok: szilikonok, fóliák, pigmentporok…

A májusi újdonságok azoknak szólnak akik imádják a modellező anyagokat és ezekből szeretnének ékszereket készíteni 😉 Pigmentpor, szilikon forma, szárított növények, transzfer fóliák és modellező anyagok a hónap újdonságai!

Feltöltöttük a népszerű szilikon formákat így újra kaphatóak a golyó formák, piramisok, nyári ékszerekhez való csikóhal, kagyló öntőforma, bedugós fülbevalóhoz való szilikonok, kocka és golyó készítő formák, gyöngy öntőformák és sokak kedvence a hagyományos téglalap, négyzet, csepp, kör és ovál medálok.

Az új formák között rengeteg a bedugós fülbevaló alapnak való 1-1 darabos, illetve olyan, amiből egyszerre több különböző alakú forma is kiönthető. Érkezett pár jópofa kis méretű medál: Eiffel torony, parfümös üvegcse, virág, lóhere, kulcsok és alma formában. És jött olyan, amiből igazán különleges ékszerek önthetőek ki, mégpedig három különböző méretben ásvány alakú medál forma. Így pl betonból vagy gyantából elkészítheted kedvenc ásvány utánzatodat 😉 A másik érdekesebb szilikon formából rétegelt ékszerek készíthetőek. Ez mit is jelent pontosan? A szilikonon belül vannak a kisebb részek amik lépcsőzetesen vannak kialakítva. Ha ebbe beleöntjük a modellező anyagot és megvárjuk míg teljesen megszárad, átrakható a formán belül a nagyobb medál részbe. Erre ismét rá kell önteni valamilyen modellező anyagot, akár másik fajtát akár színezettet, és ha teljesen megszáradt akkor a végeredmény vagy két különböző anyagból, vagy színből fog összeállni egy egésszé 🙂

 

Májusi újdonságok: medál és fülbevaló szilikon formák.

 

Sokan szeretitek a mértani formákat ami most egy újabb alakkal bővült, ez nem mást mint a kocka. Négy különböző méretben mától ez is elérhető. Illetve a golyó forma kollekció egy újabb mérettel lett gazdagabb, a 2, 3, 4 és 5 cm mellett mostantól 6 cm nagyságú golyó öntőforma is megtalálható kínálatunkban. Az egy darabos gyöngy öntőformákból pedig 9, 12 és 16 mm méretben golyó és kocka alakú is kapható.

 

Új szilikon formák.

 

Szárított virág és transzfer lap választékunk is bővült. Előbbi darabos és csomagos virágokkal, utóbbi szuper nyárias és virágos mintájú lapokkal, illetve színátmenetes fóliákkal! Fémfüst pehelyből két új mix kapható. Arany és réz, illetve olajzöld és réz színekben.

 

Új fóliák, fémfüst pelyhek és szárított virágok.

 

Ebben a hónapban nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a nálunk kapható modellező anyagokat meg lehessen színezni. Az új és kiváló minőségű pigmentporokkal színesebbé varázsolható a műgyanta, ékszerbeton, raysin öntőpor stb… Gyöngyház, metál hatású, gyémántfényű és fluoreszkáló pigmentporokkal lehet még egyedibben elkészíteni az ékszereket. A gyémántfényű üvegalapú, ennek köszönhető a káprázatos csillogása, a többi prémium mica pigment és egészségre teljesen mértékben ártalmatlan! Az alábbi írásban már be is mutattuk, hogy ékszerbetont hogyan lehet megszínezni pigmentporral.

 

Pigmentporok is érkeztek a hónapban.

 

Két érdekesebb modellező anyag is érkezett. Mindkettő levegőn száradó gyúrható, nyújtható stb.. így mindenki olyan ékszert készíthet belőlük amilyet szeretne 😉 beton és fahatású levegőn száradó anyagok ezek. A szerszám kínálatunkat pedig stopper nyomó fogóval és gyöngyreszelővel bővítettük. Utóbbiról hamarosan érkezik a szerszám ismertető 😉 Plusz öröm hír az üveglencsés ékszer szerelmeseinek, megérkezett hozzánk is a 3D lakk amivel gyorsan és egyszerűen elkészíthetőek az üveglencsés ékszerek. Ide kattintva elolvasható ennek a technikának a leírása és a lakk használata.

 

Májusi újdonságok a különleges levegőn száradó modellező anyagok, illetve egyéb eszközök is.

 

Újdonságainkról időben lehet értesülni, facebook oldalunkat követve!