Szállítási és fizetési információk

Átvételi módok, átvételi díjak, fizetési opciók

 

CSOMAGKÜLDŐ

Csomagküldő- átvevőhelyek: A Csomagküldőnek országszerte több mint 300 átvevőhelye van jelenleg. Közeli kis üzletekben, nyitvatartási időben bármikor átvehetőek a megrendelt csomagok. A megérkezést követően e-mailben/ SMS-ben kapott kód ellenében lehet a csomagot átvenni. A küldemény online folyamatosan nyomon követhető. Szállítási idő: 2-3 munkanap.
Fizetési opció: bankkártyás fizetés, vagy banki átutalás. Utánvétes fizetés nem választható!
Díja: 890 Ft

 

MPL (MAGYAR POSTA ZRT.)

MPL Postán maradó: Postán maradó csomagok esetén az Ön által kiválasztott postára szállítják a csomagot és ott veheti át az Önnek megfelelő időpontban. 10 munkanap áll a rendelkezésére, hogy csomagját átvegye. Szállítási idő 1-2 munkanap.
Fizetési opció: bankkártyás fizetés, vagy banki átutalás.
Utánvétes fizetés nem választható!
Díja: 1340 Ft

 

GLS

GLS csomagpont és automata: A GLS-nél több mint 360 településen, 900 átvevőhelye van jelenleg. Közeli üzletekben, nyitvatartási időben bármikor átvehetőek a megrendelt csomagok. A megérkezést követőek e-mailben/ SMS-ben kap értesítőt. Az átvételre érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A küldemény online folyamatosan nyomon követhető. Szállítási idő 1-2 munkanap.
Fizetési opció: bankkártyás fizetés, vagy banki átutalás. Utánvétes fizetés nem választható!
Díja: 1120 Ft

GLS házhoz szállítás: Csomagját az Ön által megadott címre (otthon, munkahely stb…) szállítja ki a futár. Három kézbesítési kísérlet, munkanapokon 8:00-17:00 között! A csomag feladásának napján e-mailes értesítést küld a futárcég, a csomagszámmal és a nyomkövetési linkkel. A kiszállítás napján is küld a GLS egy e-mailt ami tartalmazza: a futár telefonszámát, a GLS ügyfélszolgálat számát, illetve egy 3 órás időablakot a csomag várható kézbesítéséről. Amennyiben mégsem tudja átvenni a csomagot, úgy e-mailes értesítőt fog kapni, ezen keresztül megadhat más időpontot vagy címet. Szállítási idő 1-2 munkanap.
Fizetési opció: bankkártyás fizetés, vagy banki átutalás.
Díja: 1375 Ft

GLS házhoz szállítás utánvéttel: Csomagját az Ön által megadott címre (otthon, munkahely stb…) szállítja ki a futár. Három kézbesítési kísérlet, munkanapokon 8:00-17:00 között! A csomag feladásának napján e-mailes értesítést küld a futárcég, a csomagszámmal és a nyomkövetési linkkel. A kiszállítás napján is küld a GLS egy e-mailt ami tartalmazza: a futár telefonszámát, a GLS ügyfélszolgálat számát, illetve egy 3 órás időablakot a csomag várható kézbesítéséről. Amennyiben mégsem tudja átvenni a csomagot, úgy e-mailes értesítőt fog kapni, ezen keresztül megadhat más időpontot vagy címet. Szállítási idő 1-2 munkanap.
Fizetési opció: a futárnál készpénzben vagy bankkártyával
Díja: 1875 Ft (1375 Ft szállítási díj + 500 Ft utánvét díj)

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐ!

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

15.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes, azonban az utánvétes mód(ok)nál az utánvét költségét meg kell fizetni (ez jelenleg 500 Ft a GLS futárcégnél).
Törzsvásárlóink abban az esetben vehetik igénybe az ingyenes szállítást, ha a vásárlásuk végösszege a törzsvásárlói kedvezmény levonása után eléri a 15.000 Ft-ot.

 

CSOMAGOK FELADÁSI HATÁRIDEJE

A munkanapokon 12:00-ig leadott és kifizetett, illetve utánvéttel leadott rendeléseket még aznap összekészítjük és feladjuk. A hétvégén leadott rendeléseket időrendi sorrendben kezdjük el feldolgozni, és hétfőn illetve legkésőbb kedden kerülnek feladásra.

 

FONTOS INFORMÁCIÓ NEM MAGYARORSZÁGI LÁTOGATÓINKNAK:

Tekintettel a szolgáltató alanyi adómentes voltára, vásárlásra kizárólag magyarországi lakcímmel vagy székhellyel van lehetőség.