Szállítási és fizetési információk

CSOMAGFELADÁS ÉS SZEMÉLYES ÁTVÉTEL AZ ÜNNEPI IDŐSZAKBAN. RÉSZLETEK >>> IDE KATTINTVA! <<<

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Előre leadott rendelését átveheti budapesti átvevőpontunkon (1082 Budapest, Nap utca 19. saroküzlet), amely mindössze két sarokra található a József körúttól és a Corvin plázától.
Tömegközlekedéssel kiválóan elérhető: a közelben jár a 4-6-os villamos, a 3-as metró, illetve néhány villamosmegállóra vagyunk a 4-es és a 2-es metrótól.
Autóval érkezők az utcán, vagy a Corvin pláza mélygarázsában tudnak parkolási díj ellenében parkolni!

Nyitvatartás: A végkiárusítás alatt az átvevőpont nyitvatartása változó. Amint átvehető egy csomag küldjük az e-mailt amiben szerepelni fog az adott héten mikor tartunk nyitva!
A személyes átvétel ingyenes, nem jár plusz költséggel. Fizetési lehetőségek: a helyszínen készpénzzel vagy azonnali átutalás (a bankkártyás fizetés megszűnt).
Utolsó nyitvatartási nap dec. 20. (szerda), aki még idén szeretné átvenni rendelését kérjük dec. 19. (kedd) 12:00-ig adja le rendelését!

 

Packeta- átvevőhelyek: A szállítás ára 1490 Ft.

Foxpost automatából- automatába: A szállítás ára 1200 Ft.

GLS (dec. 15.-től megszűnik webshopunkban ez a szállítási mód!)

GLS csomagpont és automata: A szállítás ára 1560 Ft.

GLS házhoz szállítás: A szállítás ára 2200 Ft.

GLS házhoz szállítás utánvéttel: A szállítás ára 2200 Ft + 500 Ft utánvét költség azaz összesen 2700 Ft!

 

A csomagokat folyamatosan összekészítjük és feladjuk, azonban mindenki türelmét kérjük. Személyes átvétel esetében mindenki várja meg az értesítő e-mailt, hogy a csomagot összekészítettük és lehet érte jönni.

 
FONTOS INFORMÁCIÓ NEM MAGYARORSZÁGI LÁTOGATÓINKNAK:
Tekintettel a szolgáltató alanyi adómentes voltára, vásárlásra kizárólag magyarországi lakcímmel vagy székhellyel van lehetőség.