Szállítási és fizetési információk

Átvételi módok, átvételi díjak, fizetési opciók

 

!!! Fontos információ az online fizetéssel kapcsolatban !!!

 

CSOMAGKÜLDŐ

Csomagküldő- átvevőhelyek: A Csomagküldőnek országszerte több mint 300 átvevőhelye van jelenleg. Közeli kis üzletekben, nyitvatartási időben bármikor átvehetőek a megrendelt csomagok. A megérkezést követőek e-mailben/ SMS-ben kapott kód ellenében lehet a csomagot átvenni. A küldemény online folyamatosan nyomon követhető. Szállítási idő: 2-3 munkanap.
Fizetési opció: bankkártyás fizetés, vagy banki átutalás.
Díja: 720 Ft

 

MPL (MAGYAR POSTA ZRT.)

MPL Postán maradó: Postán maradó csomagok esetén az Ön által kiválasztott postára szállítják a csomagot és ott veheti át az Önnek megfelelő időpontban. 10 munkanap áll a rendelkezésére, hogy csomagját átvegye. Szállítási idő 1-2 munkanap.
Fizetési opció: bankkártyás fizetés, vagy banki átutalás.
Díja: 1090 Ft

 

MPL Üzleti csomag-házhoz szállítás: Kényelmes és gyors megoldás. Csomagját az Ön által megadott címre szállítja ki a posta. A csomag útja a posta honlapján vagy mobil applikációján keresztül a nap 24 órájában nyomon követheti. SMS-ben vagy e-mailben kap értesítést a csomag kiszállításáról, mely munkanapokon 8:00-17:00 között történik. Amennyiben mégsem tudja átvenni a csomagot, úgy a kézbesítő értesítést fog hagyni. Az értesítőn szereplő postán 10 munkanapig tudja átvenni a csomagot. Szállítási idő 1-2 munkanap.
Fizetési opció: bankkártyás fizetés, vagy banki átutalás.
Díja: 1260 Ft

 

MPL házhoz szállítás- UTÁNVÉT: Amennyiben Ön készpénzzel kívánja kifizetni rendelését úgy kérjük mindenképp ezt a szállítási opciót válassza. Ebben az esetben a futár az Ön által megadott címre szállítja ki a csomagját. A csomag útja online nyomon követhető, érkezéséről pedig e-mail és SMS értesítést kap. A csomagot a futártól fizetést követően veheti át, ami a csomag árából, a postaköltségből és az utánvétes díjból áll (az MPL csomagkézbesítési információja ide kattintva érhető el) . A kiszállítás munkanapokon 8:00- 17:00 között történik. Szállítási idő 1-2 munkanap.
Fizetési opció: készpénzes fizetés.
Díja: 1470 Ft (az összeg tartalmazza a szállítás és utánvét díját is)

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Mivel üzletünk/átvételi helyünk nincs, de szeretnénk lehetőséget biztosítani a személyes átvételre, ezért hetente két alkalommal előre egyeztetés után a Corvin plázában (1083 Budapest, Futó utca 37-45) tudja átvenni a megrendelt terméke(ke)t.
Szerdán 18:00- 18:30 között, pénteken 17:30- 18:00 között. Ezzel kapcsolatban kérjük írjon az info@hobbiekszer.hu e-mail címre. Rendelését kifizetheti előre online vagy készpénzben a helyszínen. Rendeléseiket minimum egy munkanappal korábban adják le!. A személyes átvétel napját leadott rendeléseknél nem tudjuk biztosítani az aznapi átadást!
Fizetési opció: Bankkártyás fizetés vagy banki átutalás a csomag átvétele előtt. Készpénzes fizetés a csomag átvételekor a helyszínen.
Díja: A személyes átvétel nem jár plusz költséggel.

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

15.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes, azonban az utánvétes mód(ok)nál az utánvét költségét meg kell fizetni (ez jelenleg 210 Ft az MPL Üzleti csomagjánál).
Törzsvásárlóink abban az esetben vehetik igénybe az ingyenes szállítást, ha a vásárlásuk végösszege a törzsvásárlói kedvezmény levonása után eléri a 15.000 Ft-ot.

 

CSOMAGOK FELADÁSI HATÁRIDEJE

A rendeléseket időrendi sorrendben dolgozzuk fel, munkanapokon! A leadást követően 1 munkanapon belül feladásra kerülnek a csomagok.

 

FONTOS INFORMÁCIÓ NEM MAGYARORSZÁGI LÁTOGATÓINKNAK:

Tekintettel a szolgáltató alanyi adómentes voltára, vásárlásra kizárólag magyarországi lakcímmel vagy székhellyel van lehetőség.

 

 

Szállítási információ.