Áprilisi új áru: gyöngyök, alkatrészek, szilikon formák…

Áprilisban a tavaszra készülődve az alábbi újdonságokkal bővült webáruházunk kínálata. Azt is szem előtt tartottuk, hogy hamarosan anyák napja. Az új áruból válogatva remek ajándékok készíthetőek az édesanyáknak és nagymamáknak!

Első ránézésre bár üvegnek tűnhet, de valójában ezek műanyag gyöngyök. 12 szín, mindegyikből a legnépszerűbb 6 és 8 mm-es méret. Remekül kombinálhatóak betű és számgyöngyökkel, de fa és ásvány gyöngyök mellett is jól mutatnak. A műanyag gyöngy előnye, hogy könnyű, így nem húzza le a csuklót, nem törik könnyen ha véletlenül leesik, megtévesztő üveggyöngy hatásának köszönhetően pedig mutatós is.

 

Csodálatos színű műanyag gyöngyök.

 

Szintén műanyag alapanyagúak az alábbi gyöngyök is. Lapos kör alakúak, népszerű szív, csillag és béke jel festéssel a közepükön. Minden gyöngy közé érdemes egy, vagy akár több darabot is befűzni belőlük.Megtalálhatóak a betű és szám gyöngyök között!

 

Új, mintás gyöngyök

 

Aki esetleg ásvány ékszerben, például életfa medál készítésében gondolkodik anyák napjára, annak érdemes legújabb ásvány chips gyöngyeinkből és kagyló gyöngyeinkből válogatni. 5 új ásvány chips és 3 új kagyló gyöngy található kínálatunkban. A chipsek 10 db/ csomagban, a kagyló gyöngyök darabra kaphatóak. Az ékszerfa elkészítési útmutatója pedig itt található 🙂

 

Ásvány chips és kagyló gyöngyök

 

Nemesacél ékszeralkatrészek kategóriába is érkezett néhány régóta várt újdonság. A ragasztható bedugós fülbevalóból új méret a 6 mm. Ezen felül 2 új köztes és egy medáltartó is helyet kapott bővülő kínálatunkban.

 

Nemesacél ékszeralkatrésze.

 

Mindezeken felül természetesen új szilikon formák is érkeztek. Betűk és számon öntőformából egy kisebb méret, poháralátét öntőformák (keresd a használati és dísztárgy kategóriában), medálok és egy különleges koponya alakú gyöngy öntőforma. Feltöltöttük a szárított virág mix és szórható dekoráció készleteket és az elfogyott formákat is.

 

Új szilikon formák.

 

Összegyűjtöttük a legfontosabb alapanyagokat amiből anyák napjára a tökéletes ajándék elkészíthető. Ide kattintva elérhető az album, ahol az alapanyagokon kívül ötleteket is találni 😉 facebook oldalunkon pedig igyekszünk minél több szuper ötletet megosztani, érdemes csatlakozni.