Októberi KARÁCSONYI ÚJDONSÁGOK!

Már a karácsonyra készülve rengeteg ünnepi újdonsággal bővült kínálatunk. Lássuk is legújabb karácsonyi kínálatunkat 😉

Feltöltésre kerültek az elfogyott szilikon öntőformák, és természetes újak is érkeztek. Szuper rétegelt medál formák négy -féle variációban, illetve az extrém ékszer kedvelőinek lámás és dinós medálok, továbbá hagyományosabb formákkal is bővült a kínálat 🙂 A közkedvelt kocka, golyó, kúp, tetraéder és piramis formáink mind- mind kaphatóak 2, 3, 4, 5 és 6 cm nagyságban, illetve most egy extrém nagy szélesebb piramis forma is érkezett amibe bájos kis karácsonyi csendélet varázsolható 🙂 Karácsonyi hópehely formák, karácsonyfadísz formák és mézeskalács forma is felkerült a webáruházba, a korábbi karácsonyi témájú szilikon formáink mellé!

 

Karácsonyi szilikon formák.

 

Modellező anyagokba, de leginkább műgyantába rakható mini dekorációval is bővült kínálatunk. 1,5-2 cm nagyságú szarvas, őzike és színes síelő emberek, illetve pegazus és asztronauta érkezett. 3-4 cm nagyságban pedig zöld, barack, arany és ezüst fenyőcskék. Irizált csillogó műhő, karácsonyi és egyéb mintájú transzfer fóliák és szárított növények. A fém öntő keretek mellé a természet kedvelőinek hat féle fából készült öntőkereteket is hoztunk.

 

Különleges karácsonyi dekorációk műgyantába.

 

Új termékünk a lenyomat modellező anyagokba, amivel még különlegesebb ékszerek vagy dísztárgyak készíthetőek. A mintás gumiból készült lapokat száradás után le kell húzni a mintadarabról, a lenyomata a modellező anyagban marad. Elsősorban beton vagy öntőporból készült darabokhoz ajánljuk.

 

Lenyomat modellező anyagokba.

 

Szatén szalag kínálatunk 12 csodálatos színnel bővült. Ékszerekhez vagy karácsonyfadíszek fellógatására is tökéletesek. Fényes diszkrét csillogásuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak egy- egy ünnepi ékszer elkészítéséhez 😉 Szintén az ünnepi vonalon maradva cérna bojtból nagyobb méretből szereztünk be új darabokat, hét új szín kapható ebből a verzióból. Plusz bájos kis masnikkal is gyarapodott kínálatunk.

 

Karácsonyi szalagok, bojtok és masnik.

 

Alkatrészekből és medálokból is kaphatóak új darabok. Ragasztható francia hajcsat alapok négy méretben érhetőek el. Strasszos köztesekből a színesből két méret, az ezüstből három méret érkezett. Gyöngyökkel kombinálva fantasztikus karkötők és nyakláncok készíthetőek. Nem épp hagyományos kulcskarikák szív és csillag formában, ezüst és színes verzióban is! A kávé szerelmeseinek hoztunk kotyogós kávéfőző és cappuccino medálokat 🙂 Akik pedig horoszkópos ékszereket készítenének, azoknak horoszkópos medálokat.

 

Alkatrészek és medálok.

 

Visszakanyarodva a modellező anyagokból készülő ékszerekhez, bővítettünk eszköz kínálatunkat. Azaz érkezett nagyobb méretben mércés pohár, keverő kanalak, szilikon edények és eszközök.

 

Új eszközök modellező anyagokhoz.

 

Karácsonyra készülődve érdemes végigböngészni karácsonyi albumunkat, vagy elolvasni ékszer készítési útmutatóinkat, vagy pinterest oldalunkon barangolva ötleteket gyűjteni pár ékszerhez 😉  Facebook és instagram oldalainkon is érdemes minket követni 😉