Novemberi ÜNNEPI ÚJDONSÁGOK!


Az idei évben utoljára mutatjuk be, hogy mivel is bővült kínálatunk. Ebben a hónapban a csillogásé a főszerep, elsősorban az üveglencsés ékszer szerelmeseire gondoltunk.

Hatalmas mennyiségben érkeztek műgyanta kabosonok a legnépszerűbb méretekben, azaz 12, 20 és 25 mm nagyságban. Ünnepi ezüst, rose gold, kék, zöld, piros és fehér színek mellett további népszerű AB bevonatos csillogó darabok is érkeztek. A kabosonok mellett néhány bájos mintás lencsét is hoztunk.

 

Meseszép csillogó kabosonok.

 

Különleges üveglencsés alapok is találhatóak az újdonságok között. Hópehely alakú köztes és két színben álomfogó medálok. Továbbá 12 mm alappal ezüst, bronz és rose gold színű köztesek. Szintén 12 mm-es lencséhez való merev dupla tányéros karkötő, és 6 tányéros láncos karkötő is jött.

 

Üveglencsés alapok a novemberi újdonságok között.

 

Vidám színes medálokkal is bővült kínálatunk, továbbá többféle színben és méretben ünnepi kis csengőkkel. Jópofa ünnepi ékszerek és kulcstartók készíthetőek belőlük.

 

Karácsonyi medálok.

 

Alkatrészeink rose gold színű csavaros kampóval és medálvezetővel gyarapodtak. A hajcsat alapokból két új díszes hullámcsat érkezett. A virág és pillangó alapokra bármilyen kaboson, gyöngy, szalag vagy masni ráragasztható. Bővítettük még díszes karabiner kínálatunkat, illetve a fogaskerék mixből mostantól az ezüst, bronz és vörösréz mellett, vegyes csomag is elérhető.

 

Új alkatrészek is érkeztek novemberben.

 

A rétegelt medál szilikon forma nagyon népszerű, épp ezért hoztunk belőle három, egy medálos verziót. Csepp, téglalap és kör önthető ki ezekből a formákból, akár két különböző modellező anyagból. Limitált mennyiségben 3D fenyő forma is érkezett. 6 cm nagyságú fenyőcske önthető ki belőle, ami remekül mutat adventi koszorún, ajtókopogtatón, az ablakban, vagy asztali dekorációban is 😉

 

Különleges ünnepi szilikon formák.

 

Érdemes minket facebook és instagram oldalainkon követni.