Mexikói csontváz stílusú, halloween fülbevaló!

Mexikói csontváz stílusú, halloween fülbevaló

Halloweenre készülődve mutatunk most nektek egy látványos, mégis könnyedén elkészíthető lógós fülbevalót. Akár a buli előtt fél órával is összedobható ha valami újra és feltűnőre vágytok. Így készül, a mexikói csontváz stílusú halloween fülbevaló.

 

Halloween fülbevaló, koponya alakú gyöngyökkel és különleges medálokkal.

 

Az alábbi alapanyagok szükségesek:
– 2 db koponya alakú kerámia gyöngy
– 2 db bojt
– 2 db szemes szerelőpálca
– 2 db 6 mm nagyságú szerelőkarika
– 2 db 4 mm nagyságú szerelőkarika
– 2 db fülbevaló alap
– 2 db egyforma vagy akár különböző halloweeni stílusú medál
– 2 db maradék lánc

 

Elkészítés:
1. A szemes szerelőpálcára húzzuk rá a gyöngyöt. Csípjünk le belőle egy darabot ha túl hosszú, majd hajlítsunk szabályos szemet a végére. Akinek ez a művelet esetleg nehézséget okozna, az ide kattintva megnézheti, hogy hogyan lehet egyszerűen szemet hajlítani a szerelőpálcára.
2. Mielőtt lezárnánk teljesen a szemet, akasszuk rá a bojtot. (Ha bojton nincs szerelőkarika akkor egy 6 vagy 8 mm nagyságút nyissunk meg, majd a bojt végén bújtassuk át, és végül zárjuk össze a karikát. A szerelőkarika szabályos használatát korábban már megmutattuk, ide kattintva elérhető.)
3. A bojton lévő szerelőkarikához rögzítsük a rövid kis láncdarabokat. A két lánc hossza legyen egyforma, ezek lesznek a karok. Nyissuk meg a lánc szemét, ugyan úgy mint egy szerelőkarikát, akasszuk a karikába, majd zárjuk össze.
4. A lánc végeit kössük össze a 6 mm-es szerelőkarikával, majd ehhez rögzítsük hozzá a 4 mm-es karikával a medálokat. Végezetül a fülbevaló alapot rögzítsük a koponya tetején lévő szerelőpálca szeméhez. Ehhez nem kell külön karika, csak nyissuk meg a szerelőpálcán vagy a fülbevaló alap alján lévő szemet és akasszuk egymásba az alkatrészeket.
5. Kész is vagyunk, a szoknyás koponya fejű, mexikói stílusú halloween fülbevalóval 🙂

 

Koponya gyöngyből készült halloween fülbevaló.

 

Érdemes megnézni korábbi halloween ékszerek készítési útmutatóinkat is ami ide és ide kattintva érhető el. Kövessetek minket facebook és instagram oldalainkon is 😉