Novemberi újdonságok: karácsonyi csillogás

Ebben a hónapban a csillogásé a főszerep, hiszen a karácsony már lassan kopogtat. Épp ezért most leginkább olyan újdonságokat hoztunk amiből csodaszép ajándékok készülhetnek a fa alá.

A cirkónia kövecskékkel díszített gyöngyök egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hazánkban is. Csillogásuk mindenkit megbabonáz, remekül feldob egy egyszerű karkötőt egy- egy ilyen gyöngy. A hagyományos gyöngy formák mellett rengeteg különleges darab is kapható mint pl gepárd vagy leopárd fej, hexagon és henger alakú gyöngy, karmos alakú köztes gyöngy melynek karmos végeibe bármilyen pl ásványgyöngy tehető 😉 És akkor az igazán extrém római sisak, francia bulldog vagy baglyocskás cirkónia gyöngyöket még nem is említettük. Érdemes körbenézni legújabb mappánkban a gyöngy részlegnél ahol csak ezek közül a fantasztikusan csillogó gyöngyök közül lehet válogatni. Természetesen nemsokára hozunk egy részletes leírást, hogy mit érdemes tudni a cirkóniáról, hogyan érdemes és lehet felhasználni stb…

 

Cirkónia gyöngyök a novemberi újdonságok között.

 

Emellett érkezett néhány festett lávakő, szalmagyöngyök a gyöngycsillaghoz és hegyes csepp alakú üveggyöngyök. Illetve még egy szuper gyöngy típussal gazdagodott kínálatunk. FÉM BETŰ GYÖNGYÖK ÉRKEZTEK!!!! Ide kattintva lehet is válogatni belőlük. 7×7 mm kocka alakú, extra nagy lyuk résszel, hogy a vastag zsinórokra is felfűzhető legyen. A betű vésett, nem festett, azaz nem kell félni a kopástól.

 

Ásvány, üveg és fém betűgyöngyök.

 

Műgyantába rakható dekor termék kínálatunk is bővült. Szárított rózsabimbó fejek két méretben, vidám valódi színezett mohák, szárított virág mixek öt kiszerelésben, színes fólia variációk, szórógyöngyök, fém és műanyag dekorációs mixek, illetve bűbájos űrutazásos témában fém medálok vannak az újdonságaink között.

 

Műgyantába rakható új dekorációk.

 

Akik üveglencsés ékszereket terveznek a fa alá rakni, azoknak is van egy remek hírünk. Limitált mennyiségben elérhetőek a képen látható romantikus mintás lencsék. A virágokból mintánként egy, a madarakból két darab van raktáron, érdemes időben lecsapni rájuk. 12 mm-es méretben pedig különböző mintájú hópelyhes lencsék is elérhetőek a mintás lencsék kategóriában.

 

Limitált mintás üveglencsék.

 

A karácsonyi hangulat és csillogás kiemeléséhez ajánljuk legújabb ezüst- arany színű dekor madártollunkat, a szuper puha és színes műszőr pamacsokat és a limitált mennyiségben elérhető bojt mixeket.

 

Hangulatos karácsonyi újdonságok.

 

Kihagytunk valamit? Szinte biztos, szóval mindenképp érdemes átböngészni teljes termékkínálatunkat 🙂 Pinterest oldalunkon pedig a gyorsan elkészíthető karácsonyi ékszerek ötletgyűjteményünkre is érdemes egy pillantást vetni.