Októberi újdonságok: készülődés karácsonyra

Több mint 300 új termékkel bővült a kínálatunk így a hónap végén, rengeteg karácsonyi termék is érkezett. Bizony már csak 54 nap van karácsonyig, nem árt időben elkezdeni a készülődést ha ajándék készítésről van szó. Épp ezért érdemes a karácsony nevű mappában nézelődni ahova folyamatosan töltjük fel a karácsonyi alapanyagokat mint pl: medálok, szilikon forma, csillám, szalag, gyöngy stb…

Az újdonságok érkezésével a legfontosabb változás, hogy a modellező anyagokba önthető dekorációt alkategóriákra bontottuk, így a jelenleg több mint 130 paszta, csillám, kagyló, műgyanta figura, transzfer lap stb… között egyszerűbb lesz válogatni. Erre azért volt szükség mert 14 új pigment folyadékkal, 5 kaméleon pigment porral, 9 transzfer fóliával és néhány új színű vadmurokkal bővült kínálatunk. A pigmentek bájos cukorka színűek amiből igazán különleges karácsonyi ékszerek vagy karácsonyfadíszek készíthetőek. A kaméleon pigmentet sötétre színezett műgyantához érdemes keverni, hogy vadító karkötő, medál vagy fülbevaló születhessen belőle.

 

Cukorka színű pigment folyadékok, kaméleon pigment porok és transzfer lapok.

 

A sok új színezékhez műgyanta is érkezett kétféle kiszerelésben. 90 ml azoknak akik most kezdenének bele a műgyanta öntésbe és csak kipróbálnák, így elsőre nem szeretnének nagy mennyiséget venni. 120 g pedig azoknak akik már járatosak a műgyanta öntésében. A kisebb kiszerelésűt a szokásos 2:1 arányban kell bekeverni, a nagyobbat 3:1 arányban. Mindkét gyanta víztiszta, könnyen használható és színezhető, a buborékokat is egyszerű kikeverni belőlük.

 

A karácsony egyik slégerajándéka a műgyantából készült ékszerek.

 

Új szilikon forma most is érkezett. Karácsonyfa dísznek, vagy karácsonyi medálnak ideális a hópehely, csillag, angyalszárny, fenyőfa, szív, jávorszarvas és a bájos szunyókáló jegesmedve 🙂 Akik már a dekorációban gondolkodnak azoknak a mézeskalácshát öntőformát ajánljuk. Ebből oldalanként kiönthető a ház amit aztán gyantával vagy ragasztóval lehet összeállítani és így egy 3D kis házikó lesz belőle. Ehhez jár még fenyő, mikulás, hóember, cica és madárka, azaz egy komplett téli kis életkép. A ház lehet egyszínű vagy vegyes, keverhető a gyantába csillám vagy egyéb más dekor, de természetesen elkészíthető ékszerbetonból vagy öntőporból is amiket utólag le lehet festeni.

 

Karácsony stílusú szilikon öntőformák.

 

Jó néhány medál, apró fülbevalónak való forma és gyűrű alap szilikon formával is érkezett. Emellett 50 és 60 mm nagyságban vannak már kúp, tetraéder és piramis formák. Kapható kétféle méretben nagy méretű korong forma, három méretben aranyhalak és három különböző cuki szerencsehozó cica figura.

 

Különleges szilikon formák.

 

Eszköz kínálatunk is gyarapodott. A modellezéshez szilikon alátét és műanyag pipetta érkezett. Az ékszerek összeillesztéséhez pedig 6 -féle ékszerfogó. Kúpos, lapos, csípő, harapó és dupla karika nyitó fogó. Emellett limitált mennyiségben beszereztünk kézi fúrót is amihez 10 méretben fúrószár is tartozik.

 

Ékszerfogók

 

Akik bőrből vagy zsinórból készítenének karkötőt és nyakláncot karácsonyi ajándék gyanánt azoknak is jó hírrel szolgálhatunk. Rengeteg új különleges kapocs érkezett kisebb és nagyobb méretben, akasztós és mágneses verzióban.

 

Különleges kapcsok.

 

A kapcsok mellett lapos bőrök és mikroszálas zsinórok is érkeztek. Ezek együtt egy szélesebb kapocsban, de külön- külön is jól mutatnak egy keskenyebb és kisebb kapocsban.

 

Új bőrök és zsinórok.

 

Emellett rengeteg fa gyöngy és műanyag gyöngy érkezett. Ezekből szuper ékszerek készíthetőek. Zsinórra fűzve makramé technikához, gumis damilra fűzve egyszerűbb ékszerként de díszes gyöngyök között is jól mutatnak. A fa és műanyag gyöngyök is ideálisak gyöngycsillagra fűzve, amiből 8 és 10 cm-es méret található a ebshopban. Ezekből a csillagokból csodás karácsonyfadísz, vagy ajtódísz készíthető. Gyerekekkel közösen is elkészíthető mert használatuk egyszerű. Ráadásul a fa gyöngyök de akár a műanyag is könnyen kézre áll, főleg a nagyobb méretűek.

 

Műanyag és fa gyöngyök.

 

Szintén remek karácsonyfa készíthető legújabb termékeikből a fa medálokból. Ezeket a bájos lézervágott figurákat akrilfestékkel lehet színessé varázsolni. Mielőtt megszárad a festék érdemes csillámot szórni rá, vagy apró strasszokat helyezni rá. A hímezhető verziók medálnak vagy fülbevalónak is elkészíthetőek. Hímzés előtt szintén lefesthetőek, de a natúr alap is hímezhető.

 

Fa medálok

 

Érdemes velünk tartani mert rengeteg szuper leírással készülünk így karácsony előtt. Természetesen bemutatjuk, hogy hogyan készül a mézeskalács házikó, gyöngycsillag, karácsonyi angyalka stb… Aki nem szeretne lemaradni további újdonságainkról vagy cikkeinkről, mindenképp kövessen be facebookon és instagramon 😉