Májusi újdonságok: ásvány, betű és fém gyöngyök!!

Ebben a hónapban is sok új árúval bővült kínálatunk. Különböző méretben érkeztek meseszép ásványgyöngyök, különleges fém gyöngyök amiket köztesként az ásványokkal érdemes kombinálni, betű gyöngyök, és gyöngykupakok.

 

Májusi újdonságok.

 

Az ásványgyöngyök mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, hiszen szépségük mellett testi és lelki gyógyító hatásukról is ismertek. Webáruházunkban mostantól a népszerűbb ásványok mind megtalálhatóak matt, polírozott, csiszolt és sokszög alakban.

 

Újdonságok, ásványgyöngyök különböző méretben és alakban.

 

Néhány inspiráló kép, hogy a matt és fényes ásványgyöngyök milyen jól mutatnak együtt. Fém köztesekkel még ütősebb az elkészült karkötő. Felfűzhető damilra vagy gumis damilra amik szintén kaphatóak már nálunk.

 

Májusi újdonságok: ásványgyöngy, fém köztesek.

 

Gyöngykupakkal is jól mutatnak, érdemes karkötőbe, nyakláncba egy- egy gyöngyöt feldobni vele. Mostantól ez a szuper alkatrész is elérhető nálunk, ugyanis az újdonságok között ez is helyet kapott.

 

Gyöngykupakkal díszített ásványgyöngyök.

 

Fém gyöngyök is érkeztek amiket köztesként is lehet használni. Különböző formákban és méretekben kaphatóak, ásványgyöngyökkel kifejezetten jól kombinálható darabok. Egyszerű és kicsitől a nagy és feltűnőig minden -féle és fajta megtalálható már webáruházunkban.

 

Különleges fém gyöngyök/ köztesek.

 

Nagy kedvenc a betűgyöngy, így természetesen a májusi újdonságok közül ez sem maradhatott ki. Gumis damilra felfűzve önmagában is ötletes, ásvány gyöngyök közé is kerülhet, illetve makramé technikával készült karkötőbe is érdemes becsempészni. Pinterest oldalunkon összegyűjtöttünk pár ötletet ha valaki készítene néhány feliratos karkötőt.

 

Betű gyöngyök az újdonságaink között.

 

Jövőhéten és utána is érdemes lesz visszanézni mert két igen érdekes cikkel jövünk. Az egyikben a nálunk kapható ásványokról hozunk egy hosszabb leírást. Főbb jellemzők, testi és lelki gyógyhatásaik és egyéb érdekességek. A másik írásunkban arról olvashattok majd, hogy hogyan tervezzük meg előre az ásvány karkötőket, tippek mi mihez illik, honnan tudjuk, hogy egy adott mérethez hány szem gyöngyre van szükség stb…