Újdonságok Decemberben :)

Sok új áruval gazdagodott webáruházunk ebben a hónapban. Nézzük meg együtt, hogy mik az e havi újdonságok.

Érkezett fémfüst pehely háromféle színben és hozzá ragasztó, illetve védőlakk. Jövőhét szerdán érdemes visszanéznie azoknak akik kíváncsiak, ékszerbetonhoz hogyan is lehet felhasználni ezeket a szuper fóliákat. Tehát ne felejtsétek el, december 19-én ékszerbetont dekorálunk 😉

Mostantól kétféle méretben helyes kis üvegeket és 16 különböző színben viaszolt pamutzsinórt is találtok a webáruházban. Továbbá érkezett hasított bőrszál is 10 -féle színben. Ha érdekel titeket, hogy hasított bőrből miket lehet készíteni, tartsatok velünk december 17- én 🙂

Volt még a csomagban szalagvég, karika alakú fülbevaló alap, kapocs és medáltartó. Cikkünk most ezekről az alkatrészekről fog szólni azoknak, akik esetleg nem tudják mire való, hogyan is tudnák használni.

A szalagvég egy nagyon szuper alkatrész amit nevével ellentétben nem csak szalagokhoz érdemes felhasználni. Bele kell helyezni a szalagot, bőrszálat vagy épp zsinórt és laposfogóval összenyomni. A végére szerelőkarikával kapcsot téve máris hordható ékszerként. Nincs ragasztás vagy száradási idő, pár perc alatt kész és a vég megakadályozza, hogy a benne lévő szalag rojtosodni kezdjen. Jelenleg ezüst színben kapható, 3 különböző szélességben.Újdonság: Szalagvég használata.

A ragasztható medáltartó nevéből egyértelműen kitalálható, hogy ragasztással kell rögzíteni olyan felülethez amin nincs lyuk, és ezáltal másképp nem lehet medált készíteni belőle. Oszlassunk el egy kevés ékszerragasztót az alap lapos felületén, majd az előre megtisztított például ásványra, nyomjuk rá. A képen a pirossal bekarikázott rész az ahova a ragasztó kerül. Hagyjuk száradni egy éjszakát. Újdonság: Ragasztható medáltartó használata.

A másik fajta medáltartó is egy különlegesebb darab, szintén akkor használható ha a medálnak szánt darabunkon nincsen lyuk. Leginkább modellező anyagokból készült medálokhoz ajánljuk. De a kis parafa dugós üvegekhez is tökéletesen alkalmas, és esztétikus medálakasztó varázsolható így rá. Száradás előtt bele kell nyomni az anyagba, így beleköt. Ha valaki biztosra akar menni és a megszáradt anyag engedi akkor ki kell húzni, egy kevés ékszerragasztót eloszlatni a pöcök (első képen pirossal bekarikázott) részén majd úgy mehet vissza ahonnan kihúztuk. Decemberi újdonság ez a medáltartó is.

A kerek fülbevalóalap érdekessége, hogy a karikát összefogó fülből az egyik felét ki lehet húzni. Ez arra jó, ha gyöngyöt vagy medált húznánk rá, gond nélkül megtehetjük. Természetesen akkor is könnyebb dolgunk van ha zsinórral, vagy szalaggal körbetekernénk az alapot. Mindenképpen ékszerragasztót használva ragasszuk vissza a fülből kihúzott véget. Sajnos egy idő után elfáradhat az anyag, ne kockáztassuk meg, hogy kicsúszva lepotyogjanak a gyöngyök róla.Újdonság: Karika fülbevaló alap használata.

Henger alakú ragasztható kapcsunkat, leginkább azoknak ajánljuk akiknek fontos a letisztul, egyszerű, szép forma, ugyanakkor egy erős és tartós kapocsra vágynak és nem szeretnének a ki-be kapcsolással vacakolni. Egy vékony bőrszálhoz ideális a mérete, esetleg pár vékonyabb zsinór fér bele. Ékszerragasztóval lehet beragasztani a kiválasztott alapot. A használata csupán annyi, hogy a két felét széthúzzuk. Az egyik felében szilikon betét van, a másikon egy kis pöcök található, ami egy apró gömbbe végződik. Ez a gömb épphogy belefér a másik felébe és a szilikonhoz hozzátapad, ezáltal nem tud kicsúszni belőle. Egyszerű és problémamentes záródást biztosít.Újdonság: Henger alakú ragasztható kapocs használata.

Ezek voltak a decemberi újdonságok, próbáljátok ki ti is egy- egy új ékszerhez 🙂