Áprilisi újdonságok

Nyissuk a hónapot az újdonságok listájával ami már elérhető webáruházunkban. Rengeteg alapanyag érkezett ami csak arra vár, hogy csodás ékszerek készüljenek belőlük.

Bővült az alkatrész palettánk szerelőpálcákkal, hogy ne legyen akadály a tavaszi tündérkék készítése 🙂 Szemes és talpas pálcák ezüst, bronz és rose gold színekben.

 

Áprilisi újdonság, szerelőpálcák.

 

Érkeztek T- kapcsok is, igazán különleges formákban. Csepp alakú, kolibris, szitakötős és leves kapcsok várják, hogy egy egyszerű ékszer ékévé váljanak.

 

Új, különleges T- kapcsok.

 

Mostantól ezüst, bronz és rose gold színekben, 7 különböző méretben kapható nálunk szalagvég. 4,6,8,10,13,16 és 20 mm széles verzió érkezett. Itt a tavasz, jön a nyár, lehet készíteni a szuper karkötőket és nyakpántokat amihez ez az alkatrész bizony elengedhetetlen.

Az idei év nagy slágeres a legyező szalagvég amiből valóban divatos ékszerek születhetnek ezen a nyáron. Jön az esküvő, buli és fesztiválszezon amire látványos ékszer dukál, így mindenképp érdemes újat, feltűnőt és egyedit alkotni és ehhez érdemes lesz a legyező alakú szalagvéghez nyúlni 😉 Három méretben kapható ezüst és rose gold színekben

Aki esetleg nem tudja pontosan, hogy mi is az a szalagvég vagy hogyan lehet használni az nézzen vissza később, ugyanis április első szombatján az alkatrész suliban erről is szó lesz 😉

 

Hagyományos és különleges legyező alakú szalagvégek.

 

És ha már tavasz és nyár, meg persze fesztiválszezon… vágott madártollakkal is bővült kínálatunk, 11 káprázatos színben. Az erőteljes sötétek mellett a sokak által szeretett pasztell és nude színekből is válogattunk.

 

Vágott madártollak, mostantól webáruházunkban.

 

Köztesekből is jött pár új darab. Ezüst és rose gold színekben körök és háromszögek. De hexagon és szív alakú és kapható mostantól. A körökből készíthető álomfogó ami még mindig hódít. A nagyobból nyaklánc, a kisebbekből fülbevaló álomfogó gyártható. A húsvéti készülődés után ezekről az ékszerekről is hozunk egy kis ismertetőt és elkészítési útmutatót, hogy nyáron minél többen viselhessetek álomfogós ékszereket.

 

Újdonságaink között köztesek is vannak.

 

Újdonságaink között van ragyogó tavaszi színekben textilből készült virágra hajazó medálok és pasztell színű műanyag levelek, illetve virág gyöngyök. Utóbbiból akár szoknya is készíthető tavasztündéreknek 😉

 

Textilből készült virág medálok.

 

 

Ezek voltak hát a tavaszi újdonságaink. Ebben a hónapban elsősorban az alkatrész illetve rose gold kínálatunk bővült. Jó nézelődést és alkotást mindenkinek 🙂