Nyitvatartás és csomagfeladás az ünnepi időszakban!

Kedves vásárlóink!

Webáruházunk végkiárusítása lassan véget vér, és a hónapon végén végleg bezár.

Átvevőpontunk nyitvatartása változó, de amint a személyes átvételt választó vásárlóink rendelését összekészítettük, e-mailben elküldjük, hogy mikor tudnak a csomagért jönni. A rendelések leadásakor azonban vegyél figyelembe, hogy az utolsó átvételi napunk december 20. (szerda). Aki még idén szeretné átvenni rendelését, kérjük december 19. (kedd) 12:00-ig adja azt le! Ezután a személyes átvétel megszűnik!

Packeta/ Foxpost átvevőhelyek: a december 17. (vasárnap) déli 12:00-ig leadott és kifizetett rendeléseket, december 18-án feladjuk. Ezek a csomagok még karácsony előtt megérkeznek! Az ezután leadott rendelések már nem biztos, hogy az ünnepek előtt megérkeznek.

GLS– csomagpont/ házhoz szállítás (és utánvétes szállítás): a december 19. (kedd) éjfélig leadott és kifizetett rendelések vagy utánvéttel leadott rendeléseket december 20. (szerdán) feladjuk. Ezeket a csomagokat a GLS december 21-22-én szállítja ki.

 

DECEMBER 20-26 KÖZÖTT LEADOTT MEGRENDELÉSEKET DECEMBER 27-TŐL KEZDJÜK ÖSSZEKÉSZÍTENI ÉS FELADNI. DEC.27-30-IG MINDEN NAP VÁRJUK A RENDELÉSEKET ÉS MINDEN NAP VAN CSOMAGFELADÁS!

***

Kérjük mindegyik szolgáltatásnál vegyék figyelembe, hogy hány óráig lehet leadni a rendelést, illetve hogy az előre fizetésnél csak az időben kifizetett csomagokat tudjuk a megadott időben feladni. Természetesen a fent megadott időpontok után is fogadunk rendeléseket és feladjuk a csomagokat, de ezek már nem biztos, hogy az ünnepek előtt célba is érnek!

***

Webáruházunk január végéig üzemel és fogadja a megrendeléseket, addig napi szinten adjuk fel a beérkezett rendeléseket!

 

Örömteli készülődést kíván,
a Hobbi ékszer csapata