Műgyanta (Lauriz’Art), 290 g

5 300 Ft / db

7 készleten

Cikkszám: HE-01679 Kategóriák: ,

LAURIZ’ART RESIN QUICK epoxi gyanta és térhálósító egy víztiszta, UV-álló epoxi gyanta rendszer, amely kiválóan alkalmazható ékszerek, dekor bevonatok, dísztárgyak stb… készítésére 10mm-es (1 cm) vastagságig (Több rétegben történő alkalmazás esetén az alkalmazható rétegvastagság nincs korlátozva).

A 2:1 arányban (2 rész A komponenshez kell keverni 1 rész B komponenst) tökéletesen kikevert gyantát, öntse szilikon öntőformába. Rétegenként maximum 10 mm önthető, különben túl gyors lesz a kémiai reakció az epoxi gyanta és a térhálósító között, légzárványok, elszíneződés, extrém esetben elfüstöl a termék. A második, harmadik réteg öntéséhez mindig meg kell várni, hogy az előző réteg elérje a „gumis” állapotot, de ne teljen el több mint 24 óra a következő réteg öntése között. Így érhető el a rétegek közötti tökéletes tapadás!

FŐBB JELLEMZŐK:
– Víztiszta, transzparens epoxi gyanta
– Nagy fokú UV-állóság
– Könnyű használhatóság
– Keverési arány: 2:1 (térfogatra), 100:45 (tömegre)
– 10mm-es vastagságig (rétegenként)
– Pigment porral és pigment folyadékkal/ pasztával színezhető

***

LAURIZ’ART RESIN QUICK epoxi öntőgyanta rendszerrel történő munkavégzés során a tökéletes eredmény eléréséhez minden esetben az egyenletes szobahőmérsékletet javasoljuk. A gyanta rendszer tárolását, kimérését, keverését, és öntését 20-25°C között, portól, nedvességtől védett helyen végezze.

A munkálatok elkezdése előtt mindig készítsen elő minden szükséges eszközt. (védőeszköz, mérőedény, keverőpálca, pigmentek, öntőforma stb.)

Ellenőrizze, hogy a munkafelület, amin dolgozik vízszintes-e.

***

A munkálatok megkezdése előtt minden esetben figyelmesen olvassa el a termék biztonságtechnikai adatlapját és a munkavégzés során tartsa be az előírásokat. Az adatlap ide kattintva elérhető!

További információk

Tömeg 290 g
Szín

átlátszó

Anyag

epoxi gyanta

Típus

modellező anyag

Származási hely

EU

Márkanév

Lauriz Products

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.