Prémium, erősen pigmentált mica pigment! A neon pigmentből készült ékszereknek csodásan vibráló, élénk színük lesz – egy ilyen darab mindig kitűnik a tömegből. Fedő hatásúak, azaz képesek a modellező anyagokat megszínezni. Elsősorban műgyantához ajánljuk, de alkalmas ékszerbeton és raysin (kerámia) por színezésére is.

Más fedő hatású pigmenttel keverhető és ezáltal új, izgalmas színek és effektek érhetőek el. Gyémánt pigmenttel keverve az ékszer neon színű és csillogó is lesz egyben, selyem pigmenttel pedig a neon színek selyemszerűn csillognak, ha rájuk esik a fény. Foszforeszkáló (sötétben világító) pigmenttel nem kombinálható, mert elveszik a pigment utánvilágító hatása!

Javasolt keverési arány modellező anyagokkal: maximum 10% pigment + 90% kötőanyag.

Ez a típusú pigment nehezebben oldódik/oszlik el, ezért erőteljesen és egyenletesen keverjük el kb 5-10 percig! Műgyanta esetén a két komponens összekeverése után adjuk hozzá a pigmentet, beton és öntőpor színezésekor a porhoz adagoljuk a kívánt mennyiséget. Ezeken kívül keverhető festékbe, ragasztóba, lakkba, stb… is.

FIGYELEM! A pigmentport ne nyeljük le és ne lélegezzük be! A bőrre vagy szembe került port vízzel ki kell öblíteni! Használat közben mindig viseljen kesztyűt, porvédő álarcot és védőszemüveget! Gyermekektől távol tartandó!

250 Ft10 500 Ft / db
250 Ft10 500 Ft / db
250 Ft10 500 Ft / db
250 Ft10 500 Ft / db
250 Ft10 500 Ft / db