Nyitvatartás és csomagfeladás az ünnepi időszakban!

Kedves vásárlóink!

Az ünnepi időszakban, az alábbiak szerint alakul átvevőpontunk nyitvatartása, illetve a csomagok feladása.

Átvevőpont nyitvatartás:
december 14 (szerda) – 12:00-16:00 >>> megváltozott nyitvatartás
december 15 (csütörtök) – 12:00-17:00
december 16 (péntek) – 12:00-15:00
december 19 -20 (hétfő, kedd) – 12:00-17:00 >>> utolsó nyitvatartási napok!
december 21- január 3-ig- ZÁRVA!!!
Az ünnepek után január 4-től a szokásos módon H-Cs: 12:00-17:00-ig, P: 12:00-15:00-ig leszünk nyitva!

Személyes átvétel esetén a december 20 (kedd) délig beérkezett rendeléseket még aznap összeszedjük és átvehető. Minden ezután beérkező rendelés csak januárban kerül összekészítésre.

Packeta átvevőhelyek: a december 15. éjfélig leadott és kifizetett rendeléseket, december 16-án feladjuk. Ezek a csomagok még karácsony előtt megérkeznek! Az ezután leadott Packetás szállítással kért rendelések már nem biztos, hogy az ünnepek előtt megérkeznek.Utolsó Packetás csomagfeladás december 20 (kedd). Minden ezután beérkező rendelés, már csak január 6-án (pénteken) kerül feladásra!

GLS– csomagpont/ házhoz szállítás (és utánvétes szállítás): a december 20 (kedd) délelőtt 10-ig leadott és kifizetett rendelések vagy utánvéttel leadott rendeléseket még aznap összekészítjük és átadjuk a futárnak. A GLS futárok ezeket a csomagokat december 21-én szállítják ki! Minden ezután beérkező rendelést január 4-től kezdünk el feldolgozni, összekészíteni és átadni a futárnak.

***

Kérjük mindegyik szolgáltatásnál vegyék figyelembe, hogy hány óráig lehet leadni a rendelést, illetve hogy az előre fizetésnél csak az időben kifizetett csomagokat tudjuk a megadott időben feladni. Természetesen a fent megadott időpontok után is fogadunk rendeléseket és feladjuk a csomagokat, de ezek már nem biztos, hogy az ünnepek előtt célba is érnek!

***

December 21. és január 3. között a csomagfeladás és a személyes átvétel szünetel! Az ünnepek alatt leadott megrendeléseket, január 4-tól kezdjük feldolgozni.

 

 

Örömteli készülődést kíván,
a Hobbi ékszer csapata