Nyitvatartás és csomagfeladás az ünnepi időszakban!

Kedves vásárlóink!

Az ünnepi időszakban, az alábbiak szerint alakul átvevőpontunk nyitvatartása, illetve a csomagok feladása.

Átvevőpont:
december 11 – szombat, munkanap- ZÁRVA
december 13-17-ig – NYITVA (11-18-ig)
december 18-19- ZÁRVA
december 20-23-ig- NYITVA (11-18-ig)
december 24- január 2-ig- ZÁRVA
Az ünnepek után január 3-tól a szokásos módon H-P-ig 11-18-ig leszünk nyitva!

Személyes átvétel esetén, az utolsó karácsony előtti átvételi nap, december 23!

Packeta átvevőhelyek: a december 15. éjfélig leadott és kifizetett rendeléseket, december 16án feladjuk. Ezek a csomagok még karácsony előtt megérkeznek! Az ezután leadott Packetás szállítással kért rendelések már nem biztos, hogy az ünnepek előtt megérkeznek.

GLScsomagpont/ házhoz szállítás (és utánvétes szállítás): a december 20. éjfélig leadott és kifizetett rendelések vagy utánvéttel leadott rendeléseket december 21én feladjuk. A GLS futárok ezeket a csomagokat december 22-én szállítják ki! A december 23-án feladott csomagok december 27-én kerülnek kiszállításra.

 

***

Kérjük mindegyik szolgáltatásnál vegyék figyelembe, hogy hány óráig lehet leadni a rendelést, illetve hogy az előre fizetésnél csak az időben kifizetett csomagokat tudjuk a megadott időben feladni. Természetesen a fent megadott időpontok után is fogadunk rendeléseket és feladjuk a csomagokat, de ezek már nem biztos, hogy az ünnepek előtt célba is érnek!

***

December 24. és január 2. között a csomagfeladás és a személyes átvétel szünetel! Az ünnepek alatt leadott megrendeléseket, január 3-tól kezdjük feldolgozni.

 

 

 

Örömteli készülődést kíván,
a Hobbi ékszer csapata