Újdonságok augusztusban: saját márkás pigment porok!

Augusztus hónap eleje sok újdonságot tartogat, már ennyi szuper termékkel bővült kínálatunk 🙂


A hónap legnagyobb újdonsága nem más mint a saját márkás pigment poraink!!! Több mint 110 féle pigment közül válogathattok!!!
Hat kategóriában kaphatóak a Hobbi ékszer pigment porok: fémes hatású, gyémánt csillogású, gyöngyház, neon, selyemfényű és sötétben világító. Fedő pigmentjeink megszínezik a műgyantát, festéket lakkot, ékszerbetont és kerámiaport is.

Egy (1), három (3) és tíz (10) grammos kiszerelésekben kaphatóak. Ráadásul most bevezető áron!!!
Egy gramm azoknak akik kipróbálnák az adott színt vagy effektet 😉
Három gramm azoknak akik ékszereket és dísztárgyakat készítenének.
Tíz gramm pedig azoknak akik már komolyan benne vannak a modellező anyagok színezésében.

 

Újdonságok a webáruházban a saját márkás pigment porok.

 

Az üveglencsés ékszerek szerelmesei is örülhetnek. Ezüst és bronz színben hoztunk állítható gyűrű alapokat 14,16 és 18 mm-es méretben. A dupla tányéros gyűrű alapokból egy új, sokkal jobb típusra cseréltük a régi fajtát. Ezüst és rose gold színekben kapható. Illetve francia kapcsos tányéros fülbevaló alapok is kaphatóak kis méretű üveglencséhez vagy kabosonhoz. Szintén ezüst és bronz színekben kapható, 8 és 10 mm-es tányéros résszel.

 

Üveglencsés ékszer alap újdonságok.

 

Kő hatású műgyanta kabosonok is érkeztek az üveglencsés alapok mellett. 8 és 10 mm-es méretben, összesen 16 csodálatos színben elérhető ez a két méret. Remekül mutatnak fülbevaló, gyűrű és medál alapban is. Készülhetnek a szuper csillogó szettek 😉

 

Műgyanta kabosonok új méretekben.

 

A bemutató végére is remek terméket hagytunk. Bővítettünk cirkónia köves gyöngy kínálatunkat. Új különleges alakzatok és színek érkeztek, illetve az elfogyott darabokat is feltöltöttük. Érdemes ebben a kategóriában is körbenézni. Egy- egy cirkónia gyöngy remekül feldobja a legegyszerűbb karkötőt is 🙂

 

Új cirkónia kövecskés gyöngyök.

 

 

Érdemes minket facebook és instagram oldalainkon is követni 😉