Júliusi újdonságok webáruházunban!!!

Július elejét nyissuk is egy kis újdonság bemutatóval 😉

 

Nemesacél ékszeralkatrész palettánk bővült, nem is akármilyen termékekkel. Mostantól bedugós fülbevalóból 4,6,8 mm méretben, golyós fülbevaló alapból és delfinkapocsból arany színek is elérhetőek! Illetve az ezüst alkatrészek közé drótvédő érkezett.

 

júliusi újdonságok az arany színű nemesacél alkatrészek

 

Szalag, zsinór vagy bőrök végeire hoztuk ezüst és bronz színben ragasztható végeket. Egyszerű díszítésmentes darabok 10,8,6,4 és 3 mm méretben.

 

Egyszerű ragasztható végek 5 különbözú méretben.

 

Bővült a bőrzsinórokhoz való ragasztható kapocs kínálatunk is. Egyszerű hengeres mágneskapcsok, mágneses beakasztós kapcsok és henger alakú szilikon belsejű kapcsok érkeztek. Emellett plusz egy mérettel bővült a francia hajcsat, kör alakú kitűző és szalagvég kínálatunk.

 

Alkatrészek a júliusi újdonságok között.

 

Az öntő keretekből rose gold színben érkeztek a népszerű formák, illetve az ezüst színű keretekből jött négyzet alakú, és újra elérhető a nagy méretű kör forma 😉

 

Öntő keretek.

 

Újdonság még a szemüvegtartó akasztó, aminek segítségével könnyedén készíthető egyedi lánc a szemüveghez. fekete és fehér színben már elérhető webáruházunkban.

 

Szemüvegtartó akasztó is érkezett.

 

Az újdonságok mellett feltöltöttük az elfogyott termékeket is. Újra elérhető minden méretben a szalagvég ezüst és bronz színben (a rose gold színűek pedig a készlet erejéig akciósak!!!), a műbőr bojtok (amiből 4 új szín is érkezett!!!), a gyöngy öntőformák, kaboson öntőformák, műanyag keverőpálca, a kézi fúró, sodrony (ebből is érkezett 2 új méret!!!). Érdemes hát csemegézni webáruházunkban, illetve követni minket facebook vagy instagram oldalainkon is.