Májusi újdonságok: süthető gyurma és alkatrészek

Ismét újabb szuper termékekkel bővült kínálatunk, lássuk mik a májusi újdonságok 🙂
A bőrhatású gyurmák mellé meghoztuk az igen népszerű Soft és Effect FIMO süthető gyurmákat is. Softból 13 szín, Effectből 8 szín kapható jelenleg webáruházunkban. A legnépszerűbb színek és különlegesebb darabok mint például a sötétben világító így már nálunk is elérhető. Ezen felül kapható lakk és gyurma lágyító is!

 

Műjusi újdonságok, süthető gyurma!

 

A műgyanta ékszer szerelmeseinek 10 szuper kis arany színű matricát mutatunk. Ezek kb 2×2 cm nagyságúak és a műgyantából készült ékszer vagy dísztárgy felszínére lehet felragasztani (majd a matrica tetejére egy vékony rétegben vigyünk fel műgyantát, lezárásképpen). Ezáltal egy egyszerűbb darab is elegánsabb külsőt kaphat. Aki inkább betonnal szeret dolgozni biztos örülni fog a betonragasztónak, ami szintén a hónap egyik újdonsága nálunk! A folyékony beton segítségével könnyedén összeragasztható egy eltört darab, vagy felhelyezhető a kívánt alkatrész.

 

Arany matrica műgyantára.

 

Alkatrészekkel is bővült kínálatunk. Mostantól a rose gold és arany színű szerelőkarikákból is négy méret elérhető, azaz 4, 6, 8 és 10 mm. Ragasztható bedugós fülbevaló alapokból az aranyból érkezett 4 és 6 mm. Emellett a tányéros bedugós fülbevaló alapokból hoztunk 20 mm méretűt ezüst, bronz és rose gold színekben. Továbbá mostantól a tányéros fülbevalókból minden méretben elérhető rose gold színű verzió is. Így 8-20 mm méretig kapható nálunk tányéros bedugós fülbevaló ezüst, bronz, rose gold színekben. Mindenki megtalálhatja a számára ideális méretet 😉

Sokan szeretitek a fogaskerék mixeket, ebből is hoztunk új színeket, antik arany és rose gold színekben!

 

Májusi újdonságok, alkatrészek és medálok!

 

Pár hét múlva újabb alapanyagokkal bővül kínálatunk, illetve érkezik új szerszám ismertető rész, és bemutatjuk a süthető gyurmát is. Érdemes minket facebook és instagram oldalainkon követni!