Október 23-i hosszú hétvégi nyitva tartás!

Kedves Vásárlóink!

Webáruházunk az október 23-i hosszú hétvége alatt is folyamatosan elérhető, rendeléseiket bármikor leadhatják. Azonban a csomag feladás, illetve személyes átvétel az alábbiak szerint módosul ezen időszak alatt:

Október 20. (kedd): A mai napon Csomagküldő átvevőhelyekre délig megrendelt és kifizetett csomagok még megérkeznek a hosszú hétvége előtt. Kérjük vegyék figyelembe, hogy csak a kifizetett  csomagoknál tudjuk garantálni, hogy időben megkapják.
Október 21. (szerda): A mai napon MPL házhoz szállítással délig megrendelt és kifizetett csomagok, vagy szintén délig megrendelt utánvétes csomagok, még megérkeznek a hosszú hétvége előtt. Kérjük vegyék figyelembe, hogy csak a kifizetett (vagy utánvétes), és ezzel a szállítási móddal megrendelt csomagoknál tudjuk garantálni, hogy időben megkapják. Ezen a napon személyes átvételre is van lehetőség, előre egyeztetés után!
Október 22. (csütörtök): A mai napon kifizetett/ utánvéttel leadott rendelések feladásra kerülnek, azonban a kiszállításuk a hosszú hétvége utánra várható.
Október 23 – 25.  (péntek – vasárnap): A csomagfeladás és a személyes átvétel szünetel.

E-maileket, illetve telefonhívást október 23.-án és 25.-én nem fogadunk.

Kellemes pihenést és jó vásárlást kíván:
A Hobbi ékszer csapata

Vélemény, hozzászólás?