Augusztusi újdonságok: gyöngyök és csomagolás!

Augusztus hónapban is több új különleges újdonság érkezett webáruházunkba 😉

Feltöltöttük az elfogyott feliratos ékszertartó kártyákat, és beszereztünk néhány új formát. Többek között lógós fülbevalóknak való kártyákat egyszínű és mintás verzióban. Nagy méretű kártyát nyakláncoknak és karkötőknek. Illetve felakasztható ékszertartót ami tépőzárral könnyedén szétnyitható, kiváló karkötőknek és nyakláncoknak, plusz kis bedugós fülbevaló is kerülhet rá.

 

Ékszertartó kártyák.

 

Organza zsákokból is érkezett pár új. Csillagos- hold mintájú három különböző színben. Kis méretű zsák ezüst és arany színben.

 

Organza zsákok.

 

Gyöngy kínálatunk egy vadi új kategóriával bővült, a kerámia gyöngyökkel. A hagyományos golyó alakú gyöngyök mellett kocka, háromszög, lapos, fánk sőt koponya alakú is megtalálható a kínálatunkban. Márvány mintás, pöttyös és csíkos, illetve rózsa dombormintás is kapható. Az egyik legizgalmasabb darab kétségkívül a csepp alakú, aminek az alapja kerámiából van, a csepp része azonban már roppantott üveggyöngyből. Ásvány vagy üveggyöngyök mellé, vagy csak egyszerűen bőrszálra húzva is jól mutat 1-1 db színes kerámia gyöngy.

 

Augusztusi újdonságok a kerámia gyöngyök!

 

Ásványgyöngyökből feltöltésre kerültek az elfogyott kedvencek, és rengeteg szuper új szín és forma érkezett. Festett fényes és matt hematite. Nem épp hagyományos alakú szintén hematite ásvány: csillag, szív, lencse és buddha fej!!! Bevonatos hematite ami a bevonatnak köszönhetően extra matt felületű. Figyelem, a bevonatos gyöngyökkel óvatosan kell dolgozni, hogy ne sérüljön a festék réteg! Érkezett még festett lávakő, meseszép fehér és rózsaszín kagyló, kék korall stb….

 

Ásványgyöngyök

 

Fém gyöngyeink szintén pótolva lettek. Az új formák mellett az eddigi kapható népszerűbb ezüst színekből beszereztük az antik arany verziójukat is 😉

 

Fém gyöngyök is találhatóak az augusztusi újdonságok között.

 

A gyöngyök mellé hoztunk négy csodás színben makramé zsinórt, és hamarosan még pár színnel bővült majd kínálatunk. Illetve három méretben memória karkötő alapok is kaphatóak. 1,5 és 10 sorosból lehet válogatni.

 

Makramé zsinór és memória karkötő alap.

 

A bojtok szerelmeseinek mostantól könnyű dolguk lesz ha egyforma bojt sorozatgyártásába kezdenének, a bojtkészítő ami négy méretben kapható, hatalmas segítség ebben a munkában. Még egy igen izgalmas termék érkezett a hónapban, és ez a szilikonolaj. A megszínezett műgyantába csepegtetve még különlegesebb ékszerek/ dísztárgyak készíthetőek.

 

Az augusztusi újdonságok között bojtkészítő is található.

 

Érdemes tehát most is böngészi az újdonságok között. Hamarosan pedig részletesen bemutatjuk a bojtkészítő és szilikonolaj használatát, illetve, hogy mi a különbség a kerámia és a porcelán gyöngyök között. Facebook követőink azonnal értesülnek ha kikerül oldalunkra egy- egy új bemutató, elkészítési útmutató stb…