Júniusi újdonságok: üveglencsés alapok, öntő keretek…

A hónap elején rengeteg új üveglencsés alap érkezett. A bedugós fülbevaló szerelmesei örülhetnek, a csipkés szélűekből már kapható 12 mm-es, a hagyományosból 14 mm-es ezüst bronz és rose gold színekben, illetve a 18 mm-es fülbevalókból is elérhető már a rose gold színű változat 😉 Mostantól tehát 8,10,12,14,16 és 18 mm-es méretekben található nálunk tányéros bedugós fülbevaló alap. Ráadásul a 10,12 és 14 mm-es méretekben a hagyományos mellett csipkés szélű is kapható! Érkeztek új üveglencsés karkötő és kitűző alapok is, illetve számos kedvenc gyűrű és medál alapot pótoltunk amik elfogytak.

 

A júniusi újdonságok között rengeteg üveglencsés alap található.

 

Hogy legyen mit az üveglencsés alapokba tenni, több új mintás üveglencse is kapható. Leginkább a népszerű 12 mm-es méretet bővítettük bájos tavaszi és nyárias darabokkal.

 

Mintás üveglencse újdonságok.

 

A vékonyabb lapos bőrökhöz jöttek új köztesek, így mostantól ezeket is fel lehet dobni és érdekesebbé varázsolni. Viaszolt pamutzsinórból 2 új szín (barack és narancssárga) kapható, ezzel 22 színre bővült kínálatunk. Továbbá jópofa nyárias medálok is érkeztek, amivel remekül kiegészíthető egy egyszerűbb bőr vagy zsinórból csomózott karkötő.

 

Új köztesek bőrökhöz, és nyárias medálok.

 

Alkatrész kínálatunk is gyarapodott néhány újdonsággal. A ragasztható bedugós fülbevalókból új méret 6 mm-es, a korábbi 4 és 8 mm-es méretek mellé. Extra nagy méretű stopper ha valaki vastagabb fűzőszálhoz szeretné használni, illetve stopper takaró, a kis méretű stopperek esztétikus eltakarásához.

Akik inkább modellező anyagokból szeretnek ékszert készíteni biztosan örömmel olvassák, hogy rengeteg formájú öntő keret érkezett ezüst és bronz színben, illetve különlegesebb cicás és unikornis mintájúak is. Hogy könnyebb legyen a munka és ne folyjon mellé a műgyanta vagy beton, ragasztós szalag is kapható a keretekhez. Keveréshez vagy adagoláshoz jó lehet a spatula vagy a pipetta amik szintén feltöltésre kerültek a webáruházba. Természetesen az elfogyott és népszerű szilikon formáink is pótolva lettek 😉

 

Új öntő keretek és eszközök.

 

Júniusi újdonságok között az egyik legszuperebb termék az oyumaru, ami egy hőre lágyuló anyag. Kiváló sablon készíthető belőle, modellező anyagokhoz. Helyezzük a gyurma rudat egy 80 C fokos vízzel teli edénybe, és hagyjuk benne kb 3 percig. Az oyumaru lány és képlékeny lesz. Csipesz segítségével vegyük ki a vízből az anyagot és készítsünk belőle öntőformát. Rányomkodhatjuk egy tárgyra, de kézzel is kialakíthatjuk belőle a számunkra megfelelő formát. Az oyumaru többször is újra használható, forró vízbe téve bármikor új öntőformát készíthetünk belőle. Az alábbi videóban jól látható, hogy milyen egyszerű a használata.

 

 

Újdonságainkról időben lehet értesülni facebook oldalunkat követve!