Áprilisi újdonságok anyák napjára!

Ez a hónap sem érhet véget úgy, hogy nem mutatnánk be milyen újdonságokkal bővült kínálatunk. Népszerű alkatrészekből jöttek új típusok, pótoltuk ami elfogyott, illetve egy egész új kategóriányi árúval is gazdagodtunk!

 

Patent ékszer alapok.

 

Legújabb termékkategóriánk a patent ékszer alapok és patentok, melyekből csodálatos és rengeteg különböző ékszer készíthető. Ajándékba, akár a közelgő anyák napjára is. Elkészítése könnyű, a cserélhető patentoknak köszönhetően pedig olyan mintha egyszerre több ékszert ajándékoznánk. Az alapokról, részeiről, elkészítésről és használatáról minden megtudható, ide kattintva!

 

Patent újdonságok.

 

Azokra gondolva akik a gyöngyfűzés mellett hímezni is szeretnek, beszereztünk három különböző formában és több méretben mini hímzőkereteket. Ugyan hímzéshez nem használhatóak, de a végeredmény könnyedén bele feszíthető és ezáltal különleges ékszer készíthető. A szett tartalma egy keret, egy fa lap amire a remekmű ráveszíthető, egy hátlap és egy csavar anyával. A kisebbik méretű fa lapocskára rá kell simítani és ragasztani a már meghímzett képet. A keretbe belefogatva a csavart jól meg kell húzni, hogy a kép a közepén maradjon. A hátlappal eltakarható a medál hátoldala. Ékszerragasztóval vagy barkácsragasztóval is szépen a helyén marad. Az így elkészült medál szerelőkarika segítségével nyaklánc alaphoz vagy kulcskarikához is rögzíthető. Ide kattintva megnézhető egy részletes youtube videó a használatáról. Illetve pinterest oldalunkon található néhány inspiráló kép 😉

 

Különleges újdonságok.

 

Pótoltuk az elfogyott ásványokat és rendeltünk néhány újabbat mint pl Rózsakvarc, Dalmatínerkő stb… Új formát is beszereztünk ami nem más mint az ásvány chips. Ebből a fajtából sokan szeretnek karkötőt vagy fülbevalót készíteni, de az igen népszerű életfának is elengedhetetlen eleme! Ugyan nem ásvány, de itt szeretnénk megemlíteni, hogy egy igazi kuriózum is elérhető mostantól kétféle méretben. A fa gyöngyök között mától 6 és 8 mm nagyságú szantál fa gyöngy is kapható.

 

Új ásvány gyöngyök, ásvány chipsek.

 

Medáltartóból is érkezett a hagyományos és igen jól ismert beakasztós/ bepattintós: ezüst, bronz és az allergiásokra gondolva rozsdamentes acél is. Díszes medálvezetőből három új típus elérhető, csíkostól a pöttyösig 🙂 A méterre kapható fűzőszál palettánk is bővült henger alakú átlátszó gumis damillal, amik kiválóan használhatóak nehezebb pl ásvány gyöngyökhöz. Illetve gyöngyfűző cérnából is érkezett méterre kapható verzió fekete és fehér színben. Jó hírünk van azoknak akik keresték nálunk a drótvédőt/ szálelvezetőt. Az alkatrészek között jelenleg a stopper/ csomófogó mappában megtalálható ezüst és bronz színben.

 

Alkatrészek, fűzőszálak.

 

A felsorolást azzal zárjuk, hogy végre nálunk is kapható a sokak által kért organza nyaklánc alap a szivárvány minden színében. 15 különböző színben elérhető, a hagyományos fehér és fekete mellett rengeteg vidám tavaszi színben amivel feldobható egy- egy egyszerűbb medál.

 

Nyaklánc alap újdonságok.

 

Mindemellett nagyon sok alkatrészt pl 4 mm bedugós fülbevaló alap, nemesacél golyós fülbevaló, üveglencsét, népszerű szilikon formákat pl. pici fülbevaló formák, kúp, piramis stb.. pótoltunk amik elfogytak. Érdemes folyamatosan visszanézni hiszen mindig bővül kínálatunk és igyekszünk a kedvenc termékeket rövid időn belül feltölteni. Facebook és Instagram oldalainkat követve időben lehet értesülni az újdonságokról, elkészítési útmutatókról stb…