Anyák napja előtti, szállítási információ!

Hamarosan anyák napja!

Kedves Vásárlóink!

Hamarosan anyák napja! Természetesen webáruházunk folyamatosan elérhető, rendeléseiket bármikor leadhatják! Azonban azért, hogy az alapanyagok időben célba érjenek a május 1-i szünnap előtt, az alábbiak szerint módosul ezen időszak alatt a csomagok feladása.

Április 28. (kedd): A mai napon MPL Üzleti csomag szállítással délig megrendelt és kifizetett csomagok még megérkeznek a hosszú hétvége előtt. Kérjük vegyék figyelembe, hogy csak ezzel a szállítási móddal tudjuk garantálni, hogy a csomagokat időben megkapják, illetve csak a 12 óráig beérkező és kifizetett rendelések kerülnek feladásra.

Április 29. – 30. (szerda, csütörtök): A csomagfeladás zavartalanul működik, azonban a mai napon feladott csomagok már csak május 1. után kerülnek kiszállításra

Május 1. (péntek): A csomagfeladás szünetel.

Telefonhívást, május 1. és 3. között nem fogadunk. E-mailekre május 3.-án nem tudunk válaszolni, a többi napon ilyen formában elérhetőek vagyunk.

 

Tudjuk, hogy nem mindenkinek fér bele az idejébe, hogy maga készítsen ajándékot. Nekik ajánljuk vásárlási utalványainkat 1000, 3000, 5000 és 10000 Ft értékben. Nem kell félni, hogy nem érkezik meg időben, hiszen a fizetést követően e-mailben küldjük el, ezért az utolsó napokban, azaz május 1 és 2 is megvásárolható. Kérjük vegyék figyelembe, hogy csak az online bankkártyával kifizetett utalványokat tudjuk időben elküldeni.

 

Vásárlási utalvány ajándékba!

 

A koronavírus miatt kialakult helyzet következtében átmeneti változásokat vezettünk be a szállításban. Erről ide kattintva, illetve a szállítási információban is informálódhatnak!

Vélemény, hozzászólás?