Márciusi tavaszváró újdonságok érkeztek!

Egy kis kihagyás után, de megérkeztek az újdonságok webáruházunkba. Rengeteg ásványgyönggyel gazdagodott kínálatunk. Csodálatos tavaszi színben pompázó jádék, festett lávakövek és szintén festett hematitok érkeztek. Emellett több különlegességgel is feltöltöttük az ásványgyöngyös részt, mint pl: fehér színű korall, kövület, vagy épp tengeri üledékkel kevert jáspis. Szuper fém gyöngyök is jöttek, melyek köztesként is használhatóak. Remekül mutatnak ásvány, fa, műanyag vagy üveg gyöngy mellett. Jól kombinálható alap darabok, egyszerűtől a merészebb formákig 😉

 

Természetes, és festett színű ásványgyöngy újdonságok.

 

Üveg gyöngy választékunk eddig elég szerénynek volt mondható, de mostantól ebben a kategóriában is érdemes lesz nézelődni. Csodálatos márvány hatásúra festett üveg gyöngyök találhatóak kínálatunkban. 8 különböző színezés, mindegyikből három méret. Továbbá csiszolt fánk, egyszerű apró üveg gyöngy és kétféle porcelán gyöngy is érkezett vidám tavaszi virágos mintával.

 

Porcelán és üveg gyöngy újdonságok.

 

Még mindig a gyöngyöknél maradva további két különlegességet szeretnénk bemutatni. Az egyik a műanyag szám gyöngyök. Hasonló típusban betű gyöngy is megtalálható webáruházunkban. 7×7 mm nagyságú és 4 mm széles, a lyuk átmérője 1 mm, 0-9-ig. Csomózott, makramé és gumis ékszerek egyik kedvelt alapanyaga a betű és szám gyöngy. #vanmárhestegjelünkis az újdonságok között 😉 A másik, kuriózumnak számító új termékünk a foszforeszkáló gyöngyök. A hazai piacon még nem túl elterjedtek ezek a fantasztikus darabok. Bármilyen ékszert feldobnak, a gyerekek nagy kedvence lesz egy ebből készült ékszer. Elég csak pár darabot a szám, betű vagy ásvány gyöngyök közé fűzni, és máris sokkal érdekesebb lesz a végeredmény. Természetes vagy lámpafényes feltöltés után kék vagy zöld színben pompázik a sötétben világító gyöngy, attól függ ki melyiket választja. A gyöngyöket egyenletesen érje a fény, ellenkező esetben nem egyforma erősen fognak világítani. Fokozatosan elhalványulnak, de közben vagy utána bármikor újra feltölthetőek ha fény éri őket. Abban az esetben, ha a gyöngyök nincsenek feltöltve, halvány fehér- zöldes árnyalatúak.

 

#számésfoszforeszkálógyöngyök

 

Tavaszváró újdonságok, kis méretű virág alakú gyöngyök, és a húsvéti ékszerekhez répa medálok érkeztek. A virág gyöngyök kiválóak felhasználhatóak egy bohém tavaszias ékszer, vagy tündérke elkészítéséhez. A répákból remek fülbevaló vagy nyaklánc készíthető, de a virág gyöngyökkel is párosíthatóak.

 

Tavaszi gyöngyök és medálok.

 

Medálokból jött pár igazán csajos darab: ruha, szandál, kis táska, szív stb… Karkötőre, nyakláncra vagy a kulcstartó mellé könnyen oda illeszthető bármelyik. A medálok végén kapocs található, így kedvünk szerint lehet variálni, vagy akár többet használni egyszerre.

 

Csajos újdonságok

 

Alkatrészekből két fontos alapanyagot szereztünk be nektek. Sokan szerettek modellező anyagokból ékszerek készíteni. Épp ezért kerestünk olyan akasztót amit csupán bele kell nyomni a modellező anyagba és meg is van oldva a felfüggesztés. Ezüst és bronz színben kaphatóak az új, apró méretű akasztók. A fűzőszál palettánk is bővült, mostantól sodronyt is tudtok venni méteres kiszerelésben. Ezen kívül érkezett még pár üveglencsés medál alap, 25mm-es lencséhez/ kabosonokhoz. Illetve mintás fa alapok. Gyönyörű sötét színű fa medálok, mintás széllel és lencsézhető középső résszel. Természetesen az üveglencsés kívül bármelyikbe ragasztható mintás lencse, műgyanta kaboson, gomb, gyurma, vagy akár műgyanta/beton/kerámia por is önthető a mélyedésbe.

 

Különleges fa medál alapok.

 

Jó csemegézést mindenkinek 😉
Facebook oldalunkat követve hamar értesülhettek az újdonságokról, friss cikkekről. Instagram oldalunkon pedig inspiráló képeket osztunk meg, kövessetek minket ott is 😉