Karácsonyi csomagküldés!

Kedves vásárlóink!

A karácsonyi időszak közeledtével egyre inkább visszatérő kérdés, hogy az ünnepek előtt mikor érdemes az utolsó rendeléseket leadni. Melyik csomagküldő szolgálatot érdemes választani, megérkeznek e még karácsony előtt a csomagok? Az alábbi leírásban szerepel, hogy melyik szolgáltatónál mikor kerülnek feladásra az utolsó olyan csomagok, amik még az ünnepek előtt célba is érnek.

Csomagküldő- átvevőhelyek: a december 15. éjfélig leadott és kifizetett rendeléseket december 16.-án feladjuk, ezen a héten a csomagok megérkeznek a kijelölt átvevőhelyekre.

Foxpost automatából- automatába: a december 18. délig leadott és kifizetett rendeléseket december 18.-án feladjuk, ezek a csomagok december 23-ig megérkeznek az automatákba

MPL- házhoz szállítás: a december 19. délig leadott és kifizetett rendeléseket december 19.-én feladjuk, ezek a csomagok december 23-ig megérkeznek a megadott címre.

MPL- házhoz szállítás UTÁNVÉT: a december 19. délig leadott utánvétes rendeléseket december 19.-én feladjuk, ezek a csomagok december 23-ig megérkeznek a megadott címre.

Személyes átvétel: előre egyeztetés után, csomagját személyesen is át tudja venni a Corvin plázában (kérjük vegye figyelembe, hogy a plázában nincs üzletünk, se átvevőpontunk, csak pontos és előre egyeztetett időpontra tudjuk ide vinni rendelését).  Decemberben szombat és vasárnap délelőtt is megoldható az átadás, utolsó átvételi nap, december 24 délelőtt!

Kérjük mindegyik szolgáltatásnál vegyék figyelembe, hogy hány óráig lehet leadni a rendelést, illetve, hogy az előre fizetésnél csak az időben kifizetett csomagokat tudjuk a megadott időben feladni. Természetesen a fent megadott időpontok után is fogadunk rendeléseket és feladjuk a csomagokat, de ezek már nem biztos, hogy az ünnepek előtt célba is érnek!

 

Decemberi ügyfélszolgálat:
Telefon: 0620-256-9230 (hétköznap 10-18 között, hétvégén 10-12 között)
E-mail: info@hobbiekszer.hu (0-24 órában fogadunk e-maileket, azonban a válaszadás munkaidőben 8-20 között történik)

 

Örömteli készülődést kíván,
a Hobbi ékszer csapata

 

Vélemény, hozzászólás?