Szállítási változások – új lehetőség, olcsóbb árak stb…

Szállítási változások

 

Kedves vásárlóink, közeledik a karácsony és nyilván mindenki szeretné időben megkapni az alapanyagot amiből az ajándékokat készítené, vagy amit ajándékba szánna a kreatív rokonoknak, barátoknak. Természetesen mi arra törekszünk, hogy ne kelljen sokat várni egy- egy csomagra, hogy rövid időn belül, épségben és problémamentesen kézhez kapják vevőink a megrendeléseiket. Éppen ezért 10.21-től (hétfő) változások lesznek a szállítási lehetőségekben és árakban.

A Foxpost által nyújtott szolgáltatásokból csak az automatából- automatába opció marad. A szállítási idő 1-3 munkanap az automatába bekerüléstől számolva. A csomagok 3 napig vehetőek át az automatából amihez e-mailben/ SMS-ben kap a megrendelő egy nyitókódot. Szeretnénk mindenki figyelmét felhívni, hogy a karácsony közeledtével a szállítási idő megnövekedhet a Foxpostnál.

Új szállítási lehetőség lesz a csomagküldő – átvevőhelyek. Magyarországon jelenleg 317 átvevőhely található. Ezáltal a kisebb településen élők is választhatnak majd a házhoz szállítás helyett egy olcsóbb szállítási megoldást. Az átvevőhelyeken ugyan úgy mint az automatáknál, kóddal lehet a csomagot átvenni az egyes helyeken, nyitvatartási időben. Ha a csomag a kiválasztott átvevőhelyre megérkezett, a megrendelő e-mailben/ SMS-ben fogja megkapni a kódot. 7 napig vehető át a csomag, ha még sincs ideje rá a megrendelőnek, akkor egy válasz SMS-el még 21 nappal meghosszabbítható az őrzési idő. Szállítási idő 2-4 munkanap.

A házhoz szállítás és utánvétes szállítás az MPL üzleti csomagon keresztül fog történni. Az árak a jelenlegihez képest jóval megfizethetőbbek lesznek, ugyanakkor a szolgáltatás színvonala változatlan marad. Házhoz szállítás során e-mailben és SMS-ben kap a megrendelő értesítést arról, hogy merre jár/ mikor érkezik meg a csomag, továbbá online nyomon követhető az útja. Kétszeri kézbesítés, ha másodszorra sem tudja a futár átadni a csomagot, a legközelebbi postán 10 napig őrzik a csomagot amiről szintén értesítést kap a megrendelő. Szállítási idő 1, maximum 2 munkanap.

Szintén marad, de olcsóbb lesz az MPL PostaPont és Postán maradó is. Ezek a verziók is nyomon követhetőek online, a csomag átvételéről pedig e-mail vagy SMS értesítést kap a megrendelő. 10 nap áll rendelkezésre az átvételre.  Szállítási idő 1-2 munkanap.

***

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy október 23., és november 1. napokon a csomagfeladás szünetel. A webáruház ezeken a napokon is elérhető, rendelést leadni és vásárolni lehet!

Vélemény, hozzászólás?