Októberi újdonságok

Kezdjük a hónap első napját egy szuper hírrel: ÚJDONSÁGOK ÉRKEZTEK

 

 

Hatalmas mennyiségű üveglencsés alappal bővült kínálatunk. Elsősorban egyszerű medálok érkeztek 10, 12, 16, 18, 20 és 25 mm-es méretben, illetve bedugós fülbevaló alapból is jött több méret így mostantól 8- 18 mm-ig minden méretben van ezüst és bronz színű alapunk.

 

Újdonságok az üveglencsás kategóriában.

 

Érkezett pár különleges formájú és díszítésű darab mint pl kinyitható és lyukas közepű medál vagy bagoly alakú medál, bronz színű mandzsetta, egyszerű gyűrű, üveglencsés klipsz ÉS színes alapok 🙂 Medálból három, bedugós fülbevaló alapból pedig négy -féle vidám színes alappal gazdagodtunk. Ide kattintva elérhetőek a fekete színű alapokkal együtt.

 

Színes medál és fülbevaló alapok.

 

Nemesacél készletünk is bővült. A kör alapok mellett mostantól ovális is kapható négy méretben, bedugós fülbevaló két méretben, illetve gyűrű alapok állítható és nem állítható résszel. Az üveglencsés nemesacél alapok bekerültek az üveglencsés alkatrészek közé külön kategóriába, az alkatrészeknél pedig megtalálhatóak szintén külön kategóriában a nemesacél fülbevaló, gyűrű alapok, szerelőkarikák, szerelőpálcák stb….

 

Új nemesacél alapok és alkatrészek.

 

Az üveglencsés alapok mellé elmaradhatatlan, hogy ne bővüljön kaboson és mintás lencse kínálatunk. Természetesen ebbe a két kategóriába is jött pár újdonság. Az alapokba 4 kategóriából válogathatunk: mintás üveglencséhez való papír, üveglencse, mintás üveglencse és műgyanta kaboson.

 

Mintás üveglencse és műgyanta újdonságok.

 

Jött pár jópofa új medál is 😉 Illetve érkezett nagyobb mennyiségben műbőr bojt kupakban, illetve 100% pamutcérnából készült bojt. A műbőr bojt 10, a cérna 8 színben már elérhető ide kattintva.

 

Műbőr és pamutcérna bojtok.

 

Ékszeralkatrészeink is gyarapodtak. Bővült a kitűző kategória néhány igazán szép darabbal, az üveglencsés kitűzők átkerültek az üveglencsés alapokhoz. A medáltartókhoz, kapcsokhoz és kulcskarikákhoz, végzárókhoz is érkeztek újdonságok. Ráadásul plusz egy új kategóriával és további termékekkel bővült alkatrész kínálatunk. Mostantól nálunk elérhető oldalra és lefelé nyíló csomófogó, és stopperek.

Pár új szilikon forma is érkezett, többek között limitált mennyiségben denevérek és szellemek 😉 Továbbá a műgyantába rakható dekorokból is jött néhány igazán egyedi darab. Aprólékosan kidolgozott mini műgyanta gombák és medúzák. Ezek a kis figurák igazi ékei lehetnek egy műgyantából készült ékszernek. A közepén de a szélén félig az gyantába építve is mutatós végeredményt kaphatunk. A 3D figurák mellett, lapos cica alakú fém medálokkal és extra mini fém és műanyag strasszokkal is bővült a kínálat, plusz 3 minőségi rozsdamentes acél eszközzel modellező anyagokhoz. De ezzel még koránt sincs vége az újdonságok listájának. A most érkezett 6 különböző transzfer lappal szintén azoknak szeretnénk kedveskedni akik műgyantából szeretnének minél különlegesebb ékszereket készíteni 😉

 

Medúza, gomba, transzfer lap stb...

 

Az újdonságok mellett feltöltöttük azokat az alkatrészeket, medálokat, zsinórokat stb… amik elfogytak vagy már kevés volt készleten, így régi termékeikből is bátran lehet válogatni. Ráadásul őszi és halloween termékeinket egy helyre összegyűjtöttük azok kedvéért akik ilyen stílusú ékszerekhez keresnek alapanyagot. Pinterest oldalunkra is érdemes felnézni mert összegyűjtettünk pár izgalmas ötletet, hogy a nálunk kapható kis üvegekből mit érdemes készíteni 😉