Szeptemberi újdonság, második felvonás!!!!

Újabb adag újdonság került fel webáruházunkba. Már a karácsonyra gondolva jött organza zacskó több új színben illetve a kis méret mellé egy nagyobb is. Szintén az ünnepi csillogásra készülve kapható a mai naptól két színben nagy méretű bársony zsák. Aki egy kis pluszra vágyik válogathat az ékszertartó kártyák, tasakok és dobozok közül 🙂 Remek megoldás mindegyik ajándék átadáshoz vagy ha valaki árusítja ékszereit egy kis plusz ha szép csomagolásban teszi.

 

Organza, bársonyzsákok és ékszerdoboz újdonság.

 

Az elfogyott hasított bőrök feltöltésre kerültek és két plusz színnel gazdagodott kínálatunk. Szintén jött néhány új szín a viaszolt pamutzsinór kategóriába, illetve nylon zsinórok is érkeztek ha valakinek inkább ez az anyag a megfelelőbb. Csipke szalagokkal is nőtt a készletünk. Pamut és nylon csipke szebbnél szebb és finomabbnál finomabb kidolgozásban. Gyönyörű csipke ékszerszettek, nyakláncok és karkötők készíthetőek ezekből a mesés szalagokból. Többféle szélesség fehér, bézs és fekete színekben. Készülhetnek az ünnepi ékszerek és ajándékok 😉

 

Újdonság a szalagok és zsinór kategóriában.

 

Tölthető mini üvegcsék és olyan ékszer alapok is érkeztek amikhez tölthető kis mini búrák tartoznak. A kis üvegekbe tölthető gyöngy, csillám, flitter, gyöngy de akár műgyanta is vagy berendezhető egy mini életképpel ami most nagyon nagy divat. Az ékszeralappal kombinált búrákban is szuperül mutat a csillám, gyöngy vagy folyadék. 8 új mini üveg és 9 ékszeralapos búra érkezett. 4 méretben fülbevaló, 3 méretben gyűrű és 2 méretben medál.

 

Új üvegcsés ékszerek és üvegcsék.

 

Két igen fontos termékünk elfogyott de pótoltuk csak nem az eddig kapható márkával. Ékszerbetonból mostantól egy másik márkát árusítunk de minőségileg ugyan olyan jó mint a korábban kapható. Sőt ez az új nagyobb kiszerelésű és ehhez képest csak minimálisan drágább. Így még több betonékszer készíthető belőle. Műgyantából is új és jobb érkezett. A Reschimica márkájú gyorsan kötő epoxigyanta, 4 óra száradási idővel, maximum 1 cm vastag tárgyat lehet vele önteni. Fényesre köt. A 4 óra kötési idő után a gyanta eltávolítható a formából, de csak 6 óra múlva szilárdul meg teljesen, 12-24 óra múlva már nem deformálódik. Gyantaszínezővel színezhető. 30 g bekevert gyantát 10-15 perc alatt fel kell dolgozni. Keverési arány: 10 g A + 5 g B (2:1). Kiváló viszkozitása lehetővé teszi az öntést anélkül, hogy levegőbuborékok képződnének, így kiválóan kezelhető felületeken és szilikon formákban is. A kötési időt befolyásolja a hőmérséklet és a páratartalom. Minél melegebb van, annál gyorsabban köt. Továbbá bár nem régi termék cseréje de nagyon is újdonság a kétkomponensű szilikongumi paszta ami kézzel gyúrható és saját öntőforma készíthető belőle többek között műgyanta öntéshez. Darwi levegőn száradó gyurma és hozzávaló eszközök is érkeztek. 

 

Modellező anyagokból is érkezett új.

 

Legújabb igazán különleges és sokoldalú termékünk a Fimo bőr hatású süthető gyurma 12 csodálatos színben. Ez a fantasztikus anyag sütés után vágható, varrható, lyukasztható. Könnyedén formázható nem szakad, nem nyúlik. Jövő héten mindenképp érdemes elnézni főoldalunkra mert természetesen egy új írással jövünk mi másról mint az új Fimo gyurmáról 😉 Addig is itt egy remek videó új termékünkről.

 

 

 

Természetesen jön még újdonság. Érdemes visszanézni hozzánk rendszeresen hiszen mi már elkezdtünk készülődni a karácsonyra 🙂 Igyekszünk folyamatosan feltölteni az elfogyott termékeket, illetve kirakni az újdonságokat. Hétről hétre szuper leírások, ékszerkészítési útmutatók. Készülődjünk együtt időben az ünnepekre 🙂 Facebook oldalunkat követve senki nem marad le a legújabb leírásokról, újdonságokról!