Szeptemberi újdonság: medál dömping

A hónap eleje máris újdonság áradattal indul. Feltöltöttük a medálokat pontosan 162 új darabbal. Ebből van ami dupla mert ezüst és bronz szín is érkezett belőle. Így majdnem 200 új medállal bővült kínálatunk. Leginkább különlegesebb darabokat hoztunk, hogy az ebből készült ékszerek is különlegesek legyenek és felfigyeljen rájuk mindenki 😉

 

Újdonság ebben a hónapban is érkezett a webáruházba.

 

Természetesen átláthatóvá kellett tennünk ezt a részleget, ezért rendeztünk a régi és az új medálokat, összesen 11 kategóriába. Továbbá minden medálról készült egy egységes, vonalzó melletti kép, így mindenki elsőre el tudja dönteni mekkora az adott darab és mire tudja majd felhasználni a kis vagy nagy méretű medálokat 😉

Bojtok, textil függők (hamarosan ebbe is rengeteg szépség érkezik 😉 )
Flóra és fauna
Formák, vallás és jelképek
Különleges és feliratos medálok
Madártollak (jelenleg vágott madártollakkal, de igény esetén ezt is bővítjük)
Steampunk és kulcsok
Tárgyak, ruhák, étel és ital
Tölthető üvegcsék (nemsokára ide is sok újdonság érkezik 🙂 )
Utazás, épületek és járművek
Ünnepek
Zene és sport

 

AZ ÓRIÁSOK

Több nagy méretű medállal is gazdagodtunk. Feltűnőek? Igen 🙂 Különlegesek? Naná? Egyediek? Még szép 😉 Senki ne habozzon, keresse meg óriásainkat és készítsen belőlük szuper nyakláncot, a bátrabbak fülbevalót DE!!!! kulcstartónak vagy táskadísznek is megállják a helyüket.

 

Óriás méretű medálok.

 

KULCSOK

Mindenki szereti a kulcsokat, a kicsiket, nagyokat, széleset vagy keskenyebbet, a díszeset vagy egyszerűbbet csak kulcs legyen. Mi is szeretjük és mivel igencsak megcsappant a készlet ezért szükségessé vált a feltöltésük. 11 új kulcs közül lehet válogatni, a régiekkel együtt pedig összesen 16 variáció található a webshopban.

 

Kulcsok az újdonságok között.

 

STEAMPUNK ÉS FOGASKERÉK

Mert egyre népszerűbb, sokan szeretik, nem csak ékszerekhez használható de természetesen mi elsősorban annak szánjuk az alábbi medáljainkat 🙂 A 3 régi mellé 9 új fogaskerék érkezett, majdnem mindegyikből ezüst és bronz színű is. Reméljük mindenkinél beindultak a fogaskerekek, hogy miket fog készíteni ezekből a csodálatos medálokból.

 

Steampunk stílusú medálok és fogaskerekek.

 

MIK JÖTTEK MÉG?

A zene és sport szerelmesei mostantól minden bizonnyal ékszerbe önthetik szeretetüket, ahogy azok is akik szeretnek utazni és szívesek hordanának robogó, mozdony, Big Ben vagy világítótorony alakú medálokat. Étel, ruha, valamilyen fura tárgy vagy szerszám? Nálunk mostantól mindent megtalálsz, nincs olyan, ami ne lenne medálba öntve és mi ne szereztük volna be: EKG jel, kávé molekula vagy neuron de ha grillsütőre vágysz akkor is minket érdemes felkeresni.
Ezen kívül rengeteg kelta motívumos medál is helyet kapott kosarunkban, mint ahogy az állatok szerelmesei is válogathatna a kutya, cica, papagáj, majom, zsiráf, krokodil, elefánt stb… medálok közül.

 

Sok más egyéb...

 

Kifelejtettük valamit a felsorolásból? Szinte biztos, szóval irány a webáruház, érdemes szétnézni és csemegézni. Hamarosan pedig még több újdonság érkezik, aki nem szeretne lemaradni semmiről kövessen minket facebook vagy instagram oldalainkon.