Elindult törzsvásárlói kedvezmény programunk !!!!

Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy elindítjuk törzsvásárlói programunkat, amelyre a következő feltételek vonatkoznak:

  • A kedvezményt csak regisztrált és a vásárlás pillanatában belépett vásárlóink vehetik igénybe.
  • A kedvezmény mértéke a vásárlás pillanatától visszaszámolt 365 napban lezárt (kifizetett) vásárlások – szállítási és egyéb díjak nélküli, de kedvezményekkel csökkentett – végösszegétől függ:
    – amennyiben ezen vásárlások összege elérte a 30 ezer forintot: 5%,
    – a 70 ezer forintot: 10%,
    – végül a 150 ezer forintot: 15% kedvezmény vonódik le minden további megvásárolt termék árából.
  • A kedvezmény csak a megvásárolt termékek árára vonatkozik, a szállítási és egyéb díjakra nem!
  • A kedvezmény hatása böngészés közben nem látszik – a termékeknél a normál, kedvezmény nélküli árak lesznek feltüntetve
  • A kedvezmény vásárláskor automatikusan, külön tételként, egy összegben levonódik

Bejelentkezés után a “PROFIL” menüpont “Rendelések” linkje alatt tudja megtekinteni eddigi rendeléseit, illetve hogy az elmúlt 365 napban mennyit költött termékekre.

Kérjük vegye figyelembe, hogy csak a befejezett vásárlások számítanak, ha az adott vásárlással éri el a kedvezmény sávját, akkor a következő vásárlástól tudja azt érvényesíteni.

Az egyéni törzsvásárlói kedvezmények és maga a törzsvásárlói kedvezmény program bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül visszavonható és szüneteltethető, illetve fenntartjuk a jogot, hogy rosszhiszemű használat esetén az így nyert kedvezményt akár jogi úton is visszaigényeljük (ld. ÁSZF).

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az esetleges regisztráció nélküli rendeléseik nem számítanak bele a kedvezménybe, mivel regisztráció nélküli vásárlásnál nem tudjuk felhasználóhoz kötni a tranzakciót.
Amennyiben regisztrálnak (vagy a Facebook illetve Gmail segítségével lépnek be) és egy e- mailben megírják korábbi vásárlásaik vagy számláik sorszámát, illetve a regisztrált felhasználó nevet, ezeket a vásárlásokat hozzá tudjuk adni a fiókjukhoz. Ha ezt nem jelzik felénk, sajnos nem tudjuk mi alapján összerendelni a korábbi vásárlásokat a felhasználói fiókjukkal, ezért azok nem fognak beleszámítani a vásárlási összértékbe!

 

Törzsvásárlói kedvezmény program.