Júliusi új áru, második felvonás.

Igaz az előző héten is sok újdonság érkezett, de újabb csomagot hozott a postás telis- tele újdonságokkal.

Tovább bővült a nemesacél alkatrészek száma. Már bedugós és hurkos fülbevaló, szerelőpálca és szalagvég is kapható négy méretben. Így fémallergiás vásárlóink még többféle ékszert tudnak maguknak készíteni.

 

Nemesacél alkatrészek.

 

Ragasztható bedugós fülbevaló alapokból és gyűrű alapokból kisebb felületű érkezett. Illetve jött műanyag bedugós fülbevaló alap és ezüstre festett műanyag medálvezető is. Utóbbi kettő szintén kedvező hír lehet a fémallergiásoknak 😉

 

Új alkatrészek

 

Bővült a kaboson kínálatunk is, nyárias darabokkal, illetve rengeteg új köztes érkezett ami feldob minden karkötő, nyakláncot vagy fülbevalót.

 

Új kabosonok.

 

Szinte már nem telik el úgy új áru bemutató, hogy ne lennének benne szilikon formák, ez most sincs másképp. Sok új medál és különleges forma érkezett. Mostantól golyó öntőformából 2,3,4 és 5 centis is kapható, piramisból pedig 3,4 és 5 centis. Több különböző gyöngy öntőforma is elérhető a webáruházban. Valamelyikből több darab is kiönthető is van olyan, amiből egyesével lehet az egyedi gyöngyöket kiönteni.

 

Új szilikon formák

 

Az igazi nagyágyú pedig a sakkfigura készlet öntőforma, amiből akár ékszernek is kiönthetjük a figurákat 😉

 

Sakkfigura öntőforma.

 

Különböző medálalapok is voltak a csomagban. Csiszolt, spirális vagy durva felülettek. Kör, négyzet, téglalap és csepp formákban.

 

Medál öntőformák.

 

Varázslények azoknak akik a csodák birodalmába szeretnék érezni magukat. És extra mini öntőformák amiből apró táblás csoki, cukorka, macaron és tengeri herkentyűk önthetők ki.

 

Varázslények öntőformák.

 

Új termékkategóriával is bővültünk, megérkeztek ugyanis az üveglencsés papírok. 200 g-os minőségi matt fotópapírra nyomtatott mintás papír, üveglencsés technikához. A minták 300 dpi felbontásúak. A vegyes íveken 6 minta található: 1×25 mm; 1×20 mm; 2×18 mm és 2×12 mm-es méretben. A 12 mm-es minta tükrözve van a fülbevalókhoz. A 25 mm-es mintaíveken 12 -féle minta található, mindegyik kétszer. Az üveglencsés ékszer kisokos első részében elolvasható, hogy milyen ragasztókkal is hogyan lehet az alapokba ragasztani ezeket a papírokat. Érdemes elolvasni. A papírok között rengeteg fiatalos, divatos minta található mint pl: unikornis, láma, lajhár, ananász, flamingó, galaxis , cicák, baglyok. Ráadásul Magyarországon először nálunk kapható olyan üveglencsés papír amin flamingó- ananász, lajhár- láma minták találhatóak. Könnyű a papírokkal dolgozni, tökéletesen illeszkednek az alapokba így garantált a tökéletes végeredmény 😉

 

Üveglencsés papírok.

 

Jövőhéten bemutatjuk az üveglencsés papírok használatát nem csak üveglencsés ékszerekbe. Aki kíváncsi, hogy hogyan lehet és érdemes műgyantával kombinálni az mindenképp látogasson el kedden oldalunkra. Jövőhét után pedig a műgyanta színezését és egyéb dekorálási lehetőségeket mutatunk be 😉

Facebook oldalunkat követve senki nem marad le a legújabb termékekről és cikkekről.