Júliusi újdonságok: alapok, szilikonok, csillám ….

Július első hete máris az újdonságokról szól.

Rengeteg üveglencsés medál és hajcsat alap érkezett. Kisebb és nagyobb méretben, ezúttal inkább egyszerűbb darabokat választottunk. Kínálatunk gazdagabb lett fekete színű ékszer alapokkal is amihez remekül illenek az új mintás üveglencsék és műgyanta kabosonok.

 

Fekete alapok és mintás lencsék.

 

Rozsdamentes vagy másik ismert nevén nemesacél alkatrészekkel is bővült kínálatunk. Ez jó hír a fémérzékenyek számára. Különleges eljárással olvasztják, magas tisztasági fokkal rendelkezik és nem színeződik vagy rozsdásodik. Ezen jó tulajdonságainak köszönhetően akik allergiások és a nikkelmentes alkatrészeket nem tudják használni, előszeretettel nyúlnak a rozsdamentes acélból készült alapokhoz. Nem okoz viszketést, gyulladást stb…  Jelenleg ebből az alapanyagból kapocs, szerelőkarika, fülbevaló alap, lánc, tányéros medál és gyűrű alap található meg nálunk.

 

Nemesacél ékszeralkatrészek.

 

Természetesen ez a hónap sem maradhat új szilikon forma nélkül. Igazán különleges darabok érkeztek. Poligon szív, farkas és oroszlánfej, óralap, könyvborító, puzzle darabkák amiből ha valaki mind a 4 részét beszerzi egy komplett puzzle képet is kiönthet és csiszolt szélű karperecek. De érdemes szétnézni a formák között hiszen biztos kifelejtettünk a felsorolásból egy- két szilikont.

 

Különleges szilikon formák.

 

Mostantól a modellező anyagokból készült ékszereket számos dologgal lehet majd dekorálni is 😉 13 színben érkezett pigment folyadék amivel műgyantát lehet színezni. 29 féle csillámpor, 4 féle préselt virág és 3 féle csigaház is beszerezhető mostantól webáruházunkból. Különböző fém dekorációk is jöttek amik szintén jól mutatnak műgyantában de akár betonba öntve is. Érdemes mazsolázni, mindenki megtalálja a számára megfelelő anyagot.

 

Dekorációs anyagok modellezéshez.

 

Feltöltöttük a megcsappant alkatrészeinket is. Újra elérhetőek a ragasztható gyűrű és fülbevaló alapok, szerelőkarikák stb… illetve mostantól 3 féle méretben (2; 2,5 és 3 cm) kapható kitűző alap és érkezett hagyományos kulcskarika is lánccal ezüst és persze bronz színben is.

Ezzel persze koránt sincs vége az újdonságoknak, a hónapban még várunk új árut így érdemes folyamatosan visszanézni hozzánk. Facebook oldalunkat követve mindig időben lehet értesülni az újdonságokról, cikkekről stb…