Júniusi újdonságok: szilikon formák minden mennyiségben

Egy nagy adag szilikon forma érkezett júniusi újdonságként. Feltöltöttük az elfogyott darabokat, illetve jöttek új formák is.

Berobbant a nyár, ennek örömére mostantól kagyló és csigaház, illetve tengeri csillag forma is kapható nálunk, hogy készülhessenek a szuper nyári ékszerek. Ezen kívül pillangós és flamingós forma is megtalálható kínálatunkban. Igazi kuriózum a kisebb és nagyobb méretű kő és a fadarabka illetve ág öntőforma ami ismét elérhető a webshopban.

 

Júniusi szilikon újdonságok.

 

Pótoltuk az elfogyott karkötő formáinkat. Sima szélű verzióból jött széles és keskenyebb szélességű kétféle méretben. A lyukas közepű csepp medál is sokak kedvence volt, ezért ebből is jött utánpótlás, sőt mostantól kisebb és nagyobb méretben is kapható. A bedugós fülbevaló szerelmeseinek egy szívecskékből és csillagokból álló formával kedveskedünk. Aki pedig a letisztultabb formákat kedveli annak legújabb nagy méretű háromszög, az apróbb háromszögek és a lekerekített alakú rombusz medál szilikon formáinkat ajánljuk.

 

Karkötő és medál szilikon formák.

 

Akik a különlegességekre vadásznak azok is megtalálják számításukat formáink között keresgélve. Érkezett ugyanis csavaros mini dobozka öntőforma, illetve ha valaki folyton gombhiányban szenved akkor mostantól önthet magának sajátot.

 

Szilikon formák.

 

Az elfogyott 3 centis golyó és kisebb golyók készleteinket is feltöltöttük. Jött az igen népszerű kis és nagy méretű gyémánt öntőformából és kúp formákból is. Sőt, mostantól a kúp szilikonból 4, a tetraéderből 3 különböző méret kapható. A különleges gyémánt formából is 4 verzió közül lehet választani, illetve a hosszúkás formákból megtalálható: henger, tört téglatest, téglatest, hegyes végű hexagon, keskenyedő négyzet alakú darabok. Emellett további újdonságaink a darabra kapható kaboson öntőformák 12,20 és 25 mm-es méretben, a kockák forma és a kisebb/nagyobb tetraéder/piramis forma amiből két kicsi és egy- egy nagyobb méret önthető kis egyszerre.

 

Mértani formák.

 

A régi és új formákat kategóriákba rendeztük, így még könnyebb megtalálni egy- egy kiszemelt darabot. Továbbá frissítettük és egységesítettük a képeket. A legtöbb szilikon formából kiöntöttünk egy mintadarabot és lefotóztuk, hogy egyértelmű legyen mi készülhet a formából.

Vásárlás előtt érdemes elolvasni szilikon forma kisokosunkat 😉

És, hogy mi kerülhet a formákba? Műgyanta, ékszerbeton és raysin öntőpor. Mindegyik használatáról írtunk már egy részletes cikket amiket ide kattintva lehet elérni további modellező anyagokkal kapcsolatos cikkeinkkel együtt.

Facebookon, instagramon és pinteresten is elérhetőek vagyunk 😉